sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Poikien synttäritHuh! Juhlaputki on nyt loppuillaan, kun poikien synttärit on vietetty. Kummeja ja sukulaisia kahviteltiin tänään. Halusin tehdä reilusti syksyisen tunnelman näihin juhliin sekä koristeluilla, että tarjoiluissa. Jotenkin en meinaa uskoa, että on jo syyskuun puoliväli! Kahdessakympissä pysyttelevä päivälämpötila ja puutarhakiireet iltaisin ovat ikään kuin jatkaneet kesää tänne asti. Iltaisin tosin olen puuhaillut pimeän jo tultua ja jotkut puut alkavat jo olla paljaitakin, joten on se uskottava, että syksy on ihan oikeasti tässä ja nyt. Ehdinhän mä viimein poimimaan pihlajanmarjoja! Kauppareissulla löysin vielä juuri oikean värisiä liljoja marjojen kaveriksi juhlapöytään.
Pari viikkoa sitten Sallyn blogissa ollut porkkanakakku, ystävän ohjeella tehty kinuski-puolukkakaurapaistos, sekä mustikka-valkosuklaamuffinssit sopivat minusta syksyn juhlien herkuiksi. Erityisesti tuo paistos oli uusi juttu muillekin, ja kovasti mieleen. Täytyypi kysyä Maijulta, voinko laittaa ohjeen tänne blogiin, mikäli olette kiinnostuneita...ja olisihan tuo kiva olla itselläkin vastaisuuden varalle! Varmasti tulee tehtyä toistekin, sillä oli nopea ja helppo valmistaa, ja vielä älyttömän hyvää.:)
Muutama viikko sitten haaveilen lenkkeilyn aloittamisesta ja säännöllisyydestä. No, se haave elää edelleen!;) NYT mä ajattelin hilpaista pikaisesti iltalenkille ja lataan samalla akut tulevaan työviikkoon.

Rattoisaa sunnuntaita!:)
Taina


4 kommenttia:

 1. Ihanat kukat ja makoisia herkkuja, vesi kielellä täällä katsellaan!;)
  Kivaa iltaa ja viikon alkua sinulle Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, samoin sinulle!) Täytyisikin taas tulla sinne blogiisi...Istutushommat alkaa olla viimein valmiit.:)

   Poista
 2. Ihania herkkuja ja kiva kattaus taas! Toivottavasti saat julkaista tuon puolukka-kinuskipaistoksen ohjeen. Se kuulostaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Yritin ensin netistä haeskella ohjetta, mutta tämä paistos olis sellainen, että olin sitä päässyt maistamaan...ja kielen vei mennessään.;))

   Poista