torstai 25. syyskuuta 2014

Kuvat ja teksti eri maataTästä postauksesta piti tulla jotain ihan muuta kuin tuli. Kerronpa kuitenkin ensin muiston 90-luvun loppupuolelta, kun olimme mieheni kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä Lontoossa lomailemassa. Muistelen, että käytin vielä tuolloin kamerana kesätyörahoilla ostamaani kameraa, jonka on täytynyt olla ainakin 10 vuotta vanha. Lontoo on mahtava paikka, ja kiersimme nähtävyyksiä ja nautimme tunnelmasta. Juuri ennen kotiinlähtöä huomasin, ettei kamerassa ollut lainkaan filmiä. Taisin laittaa filmin siinä kohti paikoilleen, ja reissusta on kokonaista neljä valokuvaa, joissa näkyy oikeastaan vain kälyinen Lontoon-kämppämme, joka oli kylläkin ilmainen ja sijainniltaan loistava.:)Eilen läksin ulos ihanaan auringonpaisteeseen tallentamaan kuviin ja mieleen kaikenlaista kaunista ja mielenkiintoista tällaisten sadepäivien varelle kuin tänään on. Innoissani kuvasin neljässä eri paikassa, hieman erilaisia asioita vielä. Ajattelin, että pitäisi suhtautua elämään kuin pienet lapset; Muistaa ihmetellä ja ihastella, pysähtyä tarpeeksi usein ja antaa ajatusten mennä sinne minne huvittaa.

Heti kotiin tultuani päähäni iski ajatus, etten ollut tarkistanut matkan aikana yhtään kuvaa tai kameraani. Olin vain räpsinyt kuvia innoissani, varmaan sata...Mahtoiko muistikortti olla paikoillaan?! No, eipä ollut ei. Nyt muistan taas vähän aikaa tarkistaa tällaisen perusasian. Tyhmältä tuntuisi lähteä kuvaamaan samat jutut uudelleen. Se hetki meni jo.
Niiden muiden kuvien ja täysin erilaisen tekstin sijaan postauksen kuvissa onkin keväällä Granitista ostamani lahjapaperit ja Ikean reissulla ostamani lahjanarut, joita mallailin yhteen jokin aika sitten. Sopivat kivasti yhteen, mutta saattavat tuntua oudoilta tässä yhteydessä. Koittakaa kestää!

Aina ei mene kuin Strömsössä!

Taina

4 kommenttia:

 1. Läps! Kämmen otsaan! :P Onneksi ei aina tarvitsekaan mennä kuin Strömsössä. Tylsää olisi, jos aina kaikki menisi putkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin kai..:) Onhan se ainakin opiksi itselle, että muistais tarkistaa, eikä hösöttäis niin paljoa.;)

   Poista
 2. Voi äh, mutta tervetuloa harvapäiden iloiseen klubiin. Minä lähdin jokin aika sitten katsomaan erästä lasten harrasteryhmän esitystä hienosti kameran kanssa. Muuten hyvä, mutta kameran akku keräsi itseensä edellen virtaa kotimme keittiössä... Jäi sitten ne kuvat ottamatta, mutta sen jälkeen olen muistanut tarkistaa, että kaikki kameran osat ovat mukana kun kamera lähtee mukaan ;) Rentoa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua Anu!:) Alkaa vaikuttaa, että mieli olisi jo lomaa vailla, mutta kolme viikkoa olisi vielä jaksettava ennen lomaa. Tämä ei muuten ollut eka kerta, kun muistikortti puttui matkasta, mutta aika kiltisti olin sitä tarkastanut edellisen unohduksen jälkeen. Jännä juttu, että tuossa kotipihassa kun otin ekoja kuvia, niin näytti aivan siltä, että siihen ne kuvat tallentuvat, enkä huomannut muistutustekstiä, joka siinä kyllä taitaa näkyä. Olin kai niin haltioissani siitä ihasnasta auringonpaisteesta.:)

   Poista