perjantai 12. syyskuuta 2014

Ellos - Wau!Alkuviikosta postilaatikkoon oli tupsahtanut Elloksen kuvasto. Eipä tuossa sinänsä mitään niin järisyttävää, koska niitä pienempiä kuvastoja tuntuu tippuvan melko tiheään...Tässä kuvastossa oli kuitenkin aivan toisenlainen tuntu ja tunnelma. Paperi hyvänlaatuista(vai kuvittelinko vain?), ja ennen kaikkea, mitä tunnelmia kuvastoon oli luotu käyttämällä kuvaustaustana Gotlannin upeita maisemia ja lisäämällä sekaan lehtimäisiä "artikkeleita".
Karun kauniita maisemia ja rauhaa ja harmoniaa kuvaston täydeltä. Mitäpä sitä muuta toivoisi rankan työviikon päälle...
 
Yleensä selaan kuvastot pariin kertaan, mutta tämän olen katsellut jo joka päivä sen saatuani. Tarkoitus on myös lukea sekaan ujutetut Gotlanti-vinkit. Voi, kun pääsisi joku kesä käymään tuolla! 


Myös sisustuskuvat tuntuivat poikkeuksellisen houkuttelevilta. Ihanan seesteistä, kodikasta ja lämmintä.


Kuvastosta ei tietenkään löytynyt kuvaajan nimeä. Mielelläni olisin sen tähän laittanut. Kaikki postauksen kuvat ovat siis Elloksen syksy/talvi 2014-kuvastosta.

Rentouttavaa perjantai-iltaa!

Taina

4 kommenttia:

 1. Moikka Taina!
  Niin kiirusta ollut, etten ole tännekään ehtinyt merkkiä käynnistäni jättää.

  Onkohan meillä mies sujauttanut tuon Elloksen kuvaston suoraan lehtikeräykseen, kun ei ole näkynyt? :D

  Todella ihania kuvia ja varsinainen kasvojen kohotus Ellokselta!

  Ihanaa perjantai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Maria! Voi, miten hyvin ymmärränkään tuota, ettei millään ehdi kommentteja. Toivoisin, etten ymmärrä.;)

   Sen verran vetoavat mainokset oli, että oli ihan pakko naputella tänään tilausta matkaan. Jotain itselle ja jotain kotiin. Olkoon sitten ostoterapiaan työviikosta toipumiseksi!:))

   Poista
 2. Minäkin ihastuin tuohon kuvastoon! Elloksen markkinointitiimi ja valokuvaaja ovat onnistuneet sen tekemisessä aivan huippuhyvin. Ihana tunnelma ja juuri sitä mitä kaipaa kun arjessa haluaa hetkeksi livahtaa jonnekin nojatuolihaaveiluihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinpä! Jännä juttu tuo kuvastoon satsaaminen aikana, jona sähköiset kuvastot syrjäyttävät perinteisiä. Jotenkin mä taidan kuitenkin olla enemmän paperi- kuin ruututyyppiä.;)

   Poista