torstai 18. syyskuuta 2014

Päiväpeite 120 senttiseen sänkyynMusta tuntuu, että nyt syksyn tullen muhun on iskenyt aivan kauhea sisustuskuume ja -vimma, ja hetken ajattelin, että eihän mulla viime syksynä ollut tällaista...Tarkemmin ajateltuna, kyllä mulla oli! Oli makuuhuoneen remppaa ja poikien huoneiden vaihtoa yms...Suunnitellessani poikien huoneiden vaihtamista ja toisen huoneen maalaamista, vanhemman pojan huone näytti tältä. Samassa postauksessa näyttää olevan myös inspiskuva Pinterestistä.

Sänkyä en ole raaskinut vaihtaa, koska edellinen on vielä hyväkuntoinen, ja vaikkei tuo suunnitelmissa ollut Ikean sänky kallis olekaan, niin patjoineen päivineen kuitenkin useita satoja euroja. Vanhan päiväpeite oli Luhdan peite, mutta se osoittautui liian pieneksi, kun sänky käännettiin keskelle huonetta, koska pojasta se oli hyvä idea. Siitä lähtien olen siis tutkaillut päiväpeitevalikoimia. 


Hieman ihmetystä aiheuttaa, että 120 senttisiin sänkyhin on niin vähän peitteitä tarjolla. Onko tuo koko kenties häviämässä? Viime viikolla, kun ihailin sitä erityisen tyylikästä Elloksen luetteloa, mainonta kai sai mut viimein tekemään tilauksen, jossa oli mukana päiväpeite pojan huoneeseen...Arvoin harmaan ja valkoisen välillä. Valitsin lopulta valkoisen, koska ajattelin sen tuovan lisää valontuntua tilaan. Tilaamani peite on kokoa 180x260 cm, mutta omaan makuuni peite voisi olla vielä 20 senttiä leveämpi, jotta se tulisi vieläkin reilummin laitojen yli. Hintaa peitteelle jäi alle 50, kun käytin jotain niistä lukuisista tarjouslippusista, joita Ellokselta tipahtelee harvasepäivä.

Harmaalle seinälle voisi vielä jotain ripustaa, kun sopivaa osuu kohdalle. Tykkäisin myös, että tyynyjä oli tuplat, mutta olen pihistänyt harmaat meidän makkariin.;) Kirjahyllyn ja seinän väliseen nurkkaan voisi laittaa korin tai kopan, johon päiväpeitteen saa nakattua. Aika harvoinhan tuo peti on noin siistissä kunnossa. Rippijuhliin puhaltamani ilmapallot eivät muuten näytä mitään merkkejä kutistumisesta edelleenkään!

Mukavaa perjantainaattoa!:)
Taina


4 kommenttia:

 1. Tuo onkin muuten hyvä idea kääntää sänky keskelle huonetta! Eipä ole tullut mieleen. Kivan näköinen huone poikasella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Tämä on lastenhuoneista se, johon joskus suunnittelin kaksi tenavaa jakamaan sitä. Mukavuus voitti!;) Nyt suunnittelen, että kun lapsi muuttaa kotoa, tuosta tulee meidän makkari. Ehkä. Nykyisessä makuuhuoneessa vaivaa aamuaurinko kesäisin, ja luultavasti vaiva vaan pahenee iän myötä.:)

   Poista
 2. Tosi kiva huone ja hyvän peitteen olit valinnut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen tyytyväinen ja poikakin on. Sanoi, että tämä peite on parempi kuin edellinen. Hyvä niin.:) Oma suosikkini tuossa huoneessa on takorauta-sävyinen seinä.<3

   Poista