tiistai 30. syyskuuta 2014

Pieni, mutta tärkeäViikon makro-kuvahaasteen aiheena oli pikkuinen. Ensin nappasin kuvat meidän poikien vanhoista ultrakuvista, mulla ois ollu kiva runokin siihen...Aloin kuitenkin miettiä, että luulevat kuitenkin, että olisi kyse ihan tuoreista kuvista, ja sitä riskiä en halunnut ottaa.:) Se pieni löytyikin sitten paljon lähempää, ja se on käytännössä aina mukani.Menimme naimisiin 17 vuotta sitten. Minä olin opiskelija vielä, eikä se miehenkään palkka tainnut niin kauhean suuri olla. Vihkisormuksessani on vain yksi pieni timantti, mutta ainakin silloin tuntui, että sormus maksoi ihan valtavan paljon. 
Nykyään noissa sormuksissa tuntuu kaikilla olevan kivi poikineen. Luulen kuitenkin, että jos nyt olisin valitsemassa vihkisormusta, ottaisin ehkä sellaisen, jossa ei ole kiveä lainkaan...Sormus on lähes aina sormessani, nykyään saa jo hieman tehdä töitä, että sen ylipäänsä saa pois.;)) Kuvausta varten laitoin sen korurasiaan, jonka mieheni on tuonut minulle tuliaisena,  muistaakseni Kiinasta.


Taina

27 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :) Oma vihkisormukseni maksoi muistaakseni jotain 780mk, huom. markkaa ja se tuntui tosi kalliilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu!:) Markka-aikanahan tämäkin ostettiin, ja hintaa oli muistaakseni 1300-1400 markkaa, ja se oli ihan kamalan paljon meistä sillloin.:)

   Poista
 2. Juhlaa! Onnittelut 17 vuodesta.
  Sormukset (niin kihla- kuin vihkisormuskin) ovat aina sormessani - eikä ole edes kiveä tiellä arjen töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pappilanmummo!:) Mulla sama setti kulkee sormessa, ja muita koruja tuleekin käytettyä tosi harvoin. Tuohon kiven ympärille tosiaan tarttuu kaikenlaista...

   Poista
 3. Nimenomaan pieni, mutta sitäkin tärkeämpi <3

  Ja voin kuule vakuuttaa, että mun sormukseen tarvitaan melkoiset zuumit, että kivestä saa kuvan :D
  Oli jo alunperin tarjouksessa, mutta mies silti tinki (21 vuotta sitten..) ja vielä lupas myyjälle, että "Nyt oli niin hyvät kaupat, että tuun aina ostamaan vihkisormukset täältä" :D. Ei oo menny..

  Ei se oo onni onneks kivistä kiinni. Eikä sormuksen leveydestä, koska sitäkin on melko hintsusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin!:)) Oli hieman haastavaa saada tuosta kivestä kuvaa ylipäätään.:D Mutta eipä se tosiaan ole noista helyistä ja niiden prameudesta kiinni. Häät maksettiin ruokailua lukuunottamatta omasta pussista. Häät olivat järkevät, mutta lämminhenkiset. Ei otettu lainaa sitä varten, mitä ilmeisesti nykyään myös tehdään. Käytiin jopa häämatkalla Kyproksella. Omalla rahalla.Siitä ylpeä::)

   Poista
  2. Onkohan meillä ollu yhteishäät, kun kaikki kuulostaa niin tutulta :)

   Poista
 4. Ihana, pieni mutta tärkeä esine. Mulla on sormuksessa viisi pientä kiveä. Ehkä se oli enne kun meitä on perheessä nykyään viisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mäkin ajattelin joskus, että meitä voisi olla viisi, mutta mukavuus voitti.;) Hatunnosto sulle. Olet kaikki viisi kiveä varmasti ansainnut!:)

   Poista
 5. Ihanaa! Täälläkin esitellään vihkisormusta. Siihen on kiteytyneenä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä muualla? Voin käydä vertaamassa.;)

   Poista
  2. Omaa sormustani mietin elokuussa :) http://sulatie.blogspot.fi/2014/08/loveliness-is.html?m=0

   Poista
  3. No, enhän mä enää muistanut, kun tuskin muistan puoliakaan omista!:) Ei pysy päässä asiat. Mutta hei, miten ihmeessä onnistuit kuvaamaan sormukset kädessäsi?! Mä otin suosiolla tuon pois, jotta kuvaaminen olisi jotenkin mahdollista.:)

   Poista
  4. Otan kaikki kuvat puhelimella (buuatkaa rauhassa tosibloggarit, mutta se on helppoa ja nopeaa), eli puhelin oikeassa kädessä, sormus vasemmassa.

   Poista
  5. Niin mäkin, enkä silti kykene.:)

   Poista
  6. Tai siis en kaikkia, mutta suurimman osan.

   Poista
 6. Kaunis sormus. Yksi timantti on minunkin sormuksessa. Enempään ei ollut varaa, silloin melkein 29 vuotta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Hyvin olet sinäkin pärjännyt yhdellä timantilla.;)

   Poista
 7. Kaunis ja ihana muisto.Aina mukana, aina sydämessä.

  VastaaPoista
 8. "Timantit ovat ikuisia". Kaunis ☺

  VastaaPoista
 9. Sievä sormus kiven koosta riippumatta. Kovin isot kivet tarttuvat kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pulmu Pulmunen! Sulla on kiva nimi!:) Ja isot dimangit ovat todellakin epäkäytännöllisiä. Varmaan houkuttaisivat rosvojakin matkoilla.:)

   Poista