maanantai 1. syyskuuta 2014

Herkkää, rouheaa ja valkoista valoaIstutusalueiden rakentelu vie nyt kaiken vapaa-ajan. Viime viikolla aloitin jo sopivien kasvien metsästämisen, ja tänään sama jatkui. Eilen tein melkoisen "punttitreenin" pihamaalla lapion varressa, ja nyt illalla jatkoin, kunnes tuli pimeää. Laitan kuviakin, kunhan ennätän kuvaamaan valoisan aikaan. 

Paitsi että lähipuutarhalla sai nyt 40 prosentin alennuksen pensaista, kun niitä osti vähintään 10 kappaletta, sain valita yhden kasvin kaupanpäällisenä. Helppo valinta: lankaköynnös!:)

Jokin aika sitten ostin Prismasta (näköjään teen kaikki sisustusostokset nykyään sieltä...Voiskohan ne sponssata mua...) ihanan rosoisen ja rouhean kukkaruukun. Tässäkin oli tarjouslappu, miinus 40 prosenttia, joten muistaakseni ruukku maksoi 6-7 euroa. Kun tuo lankaköynnös on niin herkkä olemukseltaan, ja ruukku taas rosoinen, niin minusta ne muodostavat kivan parin!:)

Tälläänpä nyt samaan postaukseen ne aiemmin manitsemani makuuhuoneen valkoiset pallovalot. Prismasta, juupa juu. ;)Itse asiassa myös valkoinen marokkolaistyylinen lyhty, joka koristaa makuuhuoneen lipastoa, on samasta paikasta...Lyhdyn kanssa jouduin vaikean valinnan eteen: musta vai valkoinen... Niin kuin näkyy, valinta osui valkoiseen. Näitä samoja oli myynnissä jo viime vuonna, mutta en ikinä ennättänyt saada tuollaista. Nyt ainakin olin ajoissa! Oikeasti tuolla marketeissa on monesti kivoja ja kauniita juttuja kotiin. Tulee ehkä sorruttua välillä heräteostoksiin juuri tästä syystä. Vaan on se kiva laittaa hieman kotia viihtyisämmäksi syksyyn mentäessä, sillä niin paljon tulee aikaa sisällä kesän jälkeen vietettyä.:)

Hyvää syyskuuta!
Taina

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! Markettien valikoimat ovat muuttuneet valtavasti viimeisten vuosien aikana ja löytöjen tekeminen on niin helppoa, kun ne saa tehdä ruokaostosten lomassa. Lankaköynnös on ihana tuollaisessa rosoisessa ruukussa. Tsemppiä pihamaan punttitreeneihin! Minä täällä pähkäilen, että pitäisikö lavankaulukset käsitellä ja kaivaa maahan jo nyt syksyllä, vai onko järkevämpää jättää työ kevääseen... Saattaa olla, että pientä jumppaa on täälläkin luvassa jos päädyn aloittamaan kaivuut vielä nyt syksyn puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niissä marketin sisustusostoksissa mulla ehkä hieman sellaista "pako pakollisista ostoksista"meininkiä.;) Jostain kumman syystä ruokaostoksista on kadonnut hohto monta vuotta sitten, mutta sisustusostoksia teen edelleen mielellään.:) Lykkyä sinulle kaivuisiin, jos niihin päädyt. Mä varmaan odottaisin kevääseen, mutta olenkin taipuvainen aina siirtämään kaiken viime tippaan....;)

   Poista
 2. Pallovalot ovat minunkin suosikkeja, omistani on vain palaneet nyt lamput, joten uutta valonauhaa pitäisi ostaa.
  Nuo lyhdyt ovat kyllä kauniita. Kaunis on olkkarisi.
  Mukavat tiistait sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari kaikista kauniista sanoistasi!:) Mukavaa tiistaita sinulle!:)

   Poista