keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Ikeasta ostettua ja kaapista löydettyäKun viime viikolla huomasin veden valuvan keittiön lattialla, aloin aika pikaisesti tyhjentää uunin alapuolella olevaa kaappia. Sivumennen sanoen, todella epäkäytännöllinen juttu nuo syvät ja korkeat kaapit! Täynnä jos jonkinlaista roinaa, johon ei tahdo päästä käsiksi, koska muutenhan kasa romahtaa...No, teinpä joka tapauksessa kivoja löytöjä vahingossa omasta kaapista. Kerrankos sitä.;)

Veikkaisin, että löytämäni kupariastia on kirppislöytö. Ensi hätään "istutin" siihen monta vuotta sitten jostain hankkimani pienen tekoruusun. Laadukkaat tekokukat ovat nykyään hieman toisenlaisia kuin tekokukat ennen muinoin.:)) Kaveriksi kupariastialle laitoin tällä kertaa Ikeasta ostamani valkoisen taalainmaan hevosen. Jos tätä nyt niin voi kutsua? Oli tarkoitus ostaa Ikeasta myös Ranarp-valaisin valkoisena makuuhuoneeseen, sillä paremmat työvalot on siirretty viime talven aikana pojille, ja yöpöydällä on keikkunut Clasusta hankittu kiikkerä lamppu. Olinkin sitten vahingossa ottanut väärän, eli teräksen värisen. Koska Ikeaan on matkaa lähes sata kilometriä, laitoin uuden valaisimen teinin huoneeseen, ja vaihdoin valkoisen By Rydens-pöytävalaisimen pojan huoneesta yöpöydälle. Minusta tuo vahinkoväri näyttää kivalta pojan huoneessa, ja valaisin vaikuttaa laadukkaalta.
Kummasti tuo sisustaminen taas alkaa kiinnostaa syksyn edetessä. Eikä sen tosiaan tarvitse olla mitään suuren suurta, vaan pienillä jutuilla saa oman sisustussyyhyn kuriin. Ainakin hetkeksi.;)

Sisustuttaako sinua?

Taina

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia Taina, tuo heppa on kyllä kiva ja samoin tuo lamppu!
  Kyllä sisustuttaa ja kovasti, koko ajan silmä kattoo, että mitähän sitä tekis seuraavaksi!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!:) Just nyt tuntuu, että voisin sisustaa vähän enemmänkin, siellä ja täällä.:)

   Poista
 2. Omat kaapit ovat välillä melkoisia aarreaittoja ;) Kiva tuo pöytälamppu ja juu, täälläkin sisustuttaa. Tuntuu, että joutuu oikein tosissaan käyttämään koko tahdonvoimansa, ettei sorru ihan totaalisesti. Toisaalta, haittaakse jos antaa sisustuttamiselle hiukan enemmänkin kuin pelkän pikkusormensa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos multa kysytään, niin eipä tosiaan haittaa!;) Pitäisi enemmän penkoa omia "kätköjä", sillä olin todellakin unohtanut monta kivaa juttua, jotka olin hukannut kaapin pohjalle.:)

   Poista
 3. Onpas kiva valaisin, kun siinä on pienesti kahta eri väriä ja vielä pirtsakka johto.

  Mua paremminkin huolestuttaa, kun ei vieläkään sisustuta ja kohta on jo syksy pitkällä :).
  Toivottavasti olotila muuttuu tai en oo oma itseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo valaisin on minusta tosiaan kaunis ja säädettävyyttäkin löytyy enemmän kuin monista, joissa on tuo ruuvisysteemin...Se valkoinen olisi ollut aina namu! Mä yritän nyt virtuaalisesti tartuttaa Annukka sinuun hieman sisustuskuumetta. Onkos se sinun maailmalle lähteneen lapsukaisen huone jo uuteen uskoon laitettu...? Toisaalta, kun työksesi sisustelet (Muistanhan oikein?), niin en ihmettele, jos ei vapaa-ajalla huvita yhtään!:)

   Poista