tiistai 23. syyskuuta 2014

Jotain herkullista



Viime aikoina en ole ehtinyt osallistumaan Pienen Linnun blogissa oleviin kuvalinkityksiin. Viime viikolla huomasin tämän päivän makrokuvahaasteen otsikolla "Jotain herkullista", päätin jo hyvissä ajoin, että tämä haaste ei mene ohi suun.;)




Tiedän vain pari naista, joille suklaa ei oikein maistu. Varsinkin näin syksyn tullen voisi kai melkein elää suklaalla. Yritän kuitenkin rajoittaa suklaansyöntiä vain viikonloppuihin: kahvin kanssa tai ihan pelkästään vaikkapa lehtiä lueskellen...





Ja kun on suomalainen, niin luonnonllinen suklaavalinta on Fazerin sininen! Oma suosikkini jo pitkän aikaa on ollut saman merkin mansikka-vaniljasuklaa. Arvaatteko, mitä suklaata näissä kuvissa on! Ei kumpaakaan edellä mainituista.:) Herkullisen suklaan kaveriksi lautaselle taitoin pihasta herkullisissa syysväreissä hehkuvan seppelvarvun oksia.

Makoisaa tiistai-iltaa!

Taina

30 kommenttia:

  1. Syksyn lehtiä lukiessa saakin kulumaan suklaata rivin jos toisenkin.Olin itse ollut epäluuloinen noiden "makusuklaiden" suhteen, mutta Fazerin Vadelma-karpalo oli kyllä hyvää. Sopiva kontrasti suklaan makeutta ja raikkaita marjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taidan nykyisin tykätä kaikista niistä suklaista enemmän, joissa on jotain hedelmää tai marjaa, kuin perinteisestä sinisestä. Löytyy Fazerilta maku, josta en oiekasti tykkää. Se on se punakuorinen maitosuklaa. Se on ihan liian makeaa!

      Poista
  2. Näyttää kookokselta, mutta olisiko pähkinää. Samoilla linjoilla Pantterikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan Pantteri!:) Sulla on hauska nimi!:) Pähkinää löytyy tästä, mutta jotain muuta myös... Ei kookosta.:)

      Poista
  3. Onneksi ei enään jaksa lähteä kauppaan! Kyllä suklaa olis hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) Joo, täytyy vähän hillitä tuota suklaanhimoa.;)

      Poista
  4. suklaa on hyvää rusinoiden pähkinöidenkin kanssa

    VastaaPoista
  5. Mitä olisikaan elämä ilman suklaata...? Fazerin sininen on oma suosikkini, mutta muitakin suosikkeja on listaksi asti. Ihan parin viimeisen vuoden sisällä olen innostunut myös hyvälaatuisista konvehdeista. Ja jos haluan itselleni Tosi Hemmottelua, etsin käsiini punaisia Lindtin Lindor -palloja. Ne ovat aivan taivaallisen hyviä. Hitsit, nyt alkoi tehdä mieli suklaata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita palloja en ole varmaan edes maistanut. Pistetäänpä korvan taakse. Jotenkin suklaa kuuluu tähän syksyyn erityisesti, keväällä ja kesällä ei läheskään niin paljon edes tee mieli suklaata.:)

      Poista
  6. Fazerin suklaa on parasta. Olisiko kyseessä syksyn uutuus omena-pähkinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo uutuus onkin jäänyt multa kokonaan huomaamatta! Täytyypä kokeilla.:) Taisi tulla niin vaikea, että paljastanpa, että tämä on se tumma suklaa-manteli-päärynä. Toinen suosikeistani sen mansikka-vaniljan lisäksi.:)

      Poista
  7. Pidän eniten Fazerin perussuklaasta. Suklaatangoissa on erityisen hyvä maku ja vähemmän sokeria kuin levyssä. Jouluna ja muina erityisjuhlapäivinä maistuvat erikoisherkut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kai niin sokerin perään tuossa suklaassa, että juuri levystä maistuu paremmalle kuin patukasta. Luulin, että makuero on vain omaa kuvitelmaa, mutta ilmeisesti se on siis ihan oikea valmistusero? Joskus muistelen kaiholla entisajan suklaanappeja sellaisessa pahvirasiassa. Ai, että ne olivat hyviä!:)

      Poista
  8. Mun suklaasuosikki on niinkin eksoottinen kuin Fazerin Taloussuklaa :D
    Ihan parasta tummaa suklaata, jolle ei mitkään hienostuneet versiot vedä vertoja. Ja sekin hyvä puoli siinä on, ettei pysty syömään paljon kerralla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös Taloussuklaasta.;) Ostan melkein aina sitä leivontaa varten, ja saattaapa olla, että joskus siitä levystä katoaa osa ihan raakana.;))

      Poista
  9. Ihan paras suklaa kyllä, ei siitä mihinkää pääse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käy vastaan väittämään!:) Kiitos kivasta haasteesta!:)

      Poista
  10. Suklaa onkin monien herkku, hienot kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arleena! Oli hieman haasteita saada valo riittämään neljän jälkeen sateisena päivänä. Muutaman tarkemman otoksen onneksi sain!:)

      Poista
  11. Suklaata. Nam :) Aiva vesi herahtaa kielelle. Herkullista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on.:) Ei ole vielä yhtään suklaan inhoajaa ilmoittautunut.;)

      Poista
  12. Kyllähän suklaa maistuu minullekin...nam!

    VastaaPoista
  13. No täytyy ilmoittautua. En nyt sulkaata inhoakaan, mutta se ei ole minun lempiherkku. En koskaan osta sitä, ja nytkin jääkaapissa on pari lahjaksi saatua levyä, joissa taitaa parasta ennen päiväys olla menossa ohi. Töissä joskus maistan yhden palan, mutta se riittää... Kun herkuttelen, herkuttelen hyvällä, kotona leivotulla leivonnaisella. T. Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Maiju! Sä olet outo nainen.:P No, oikeesti taidat olla niitä harvinaisia, jotka ei suklaasta välitä. :) Ja sun leivonnaiset, nehän onkin ihan parhaita!<3

      Poista
  14. Tuo ei todellakaan mene ohi suun! Olen aivan mahdottoman heikkona kaikkeen makeaan, suklaaseen erityisesti, nam!

    VastaaPoista