perjantai 19. syyskuuta 2014

Kun tuhlaa kaikki rahansaKuinka onnelliseksi voikaan tulla muutamasta kukkivasta, jotka pientareelta löytää?! Rahaa on palanut viime viikkoina kiitettävästi, joten en raaskinut ostaa perjantaikimppu, vaan lähdin pienelle happihyppelylle tuohon ihan lähelle. Lenkkeillessä olen kyllä huomannut, että jopa lupiineita olis pientareilla, mutta lenkkeily ja kukkien poimiminen ei oikein sovi yksiin, varsikaan jos on miehen kanssa lenkillä!:)

Tänään nappasin Pinterest-kansioon syksyisen vaatekuvan, jossa oli todella kauniisti yhdistetty harmaata ja lilaa. Yleisesti ottaen en ole lilan ystävä, mutta näin syksyllä varsinkin se viehättää. Mustan kanssa lila muodostaa minusta aika kovan ja jyrkän parin, mutta harmaa on ihan täydellinen pari lilalle. Joka tapauksessa kukkia poimiessani muistin tuon pinnaamani vaatekuvan, ja asetelma hahmottui samassa.


Kivi-tuikkuja löytyy tästä talosta aikamoinen kasa, ja näin syksyn tullen kaivelen ne aina uudelleen esiin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ne näyttävät joka syksy yhtä hyvältä. Eikös tullutkin kauniit viikonloppukukat ja asetelma nollalla eurolla?Ihanaa viikonloppua!
Taina

10 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis kimppu ja kuvat! Mistä tuo ihana tarjotin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime talvena ostin tuon ja samanlaisen pienemmän Lahdesta RTV:ltä. Olikohan se niin, että maksoivat yhteensä kympin tai sitten kympin kappale eli ei siis kalliita ollenkaan. Ja kiitos Kati!:)

   Poista
 2. No kyllä tuli :)
  Itsekin olin ihan äimänkäkenä, kun vielä löytyy apiloita ja kissam- tai jonkun muun kelloja ojan pientareilta.
  Ja liila on mun mielestä kukissa kaunis. Oikeastaan ainut väri, josta valkoisen lisäksi tykkään. Oranssit ja keltaiset jätän suosiolla muille..

  Ja mulla on tapana ryönätä luonnosta kaikenlaista maljakkoon kesät talvet. Jos ei muuta, niin kuivia oksia ja kaikenmaailman talventörröttäjiä, koska luonnosta ei mun mielestä voi löytyä mitään muuta kuin kauniita yksilöitä.

  Iloista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukulaissieluja!:) En mäkään tykkää keltaisesta ja oranssista kukissa, tosin joskus poimin keltaista lilan vastaväriksi siitä huolimatta. Talvella voi kerätä oksia yms. Luonto on sellainen aarrearkku.:) Ihanaa viikonloppua Annukka!:)

   Poista
 3. Kauniit perjantaikukat ja kivet. Perjantaina ajattelee kyllä ansainneensa jotain extraa. Jotain pientä kivaa. Mä kävin galleriassa. Kirjoittelen siitä huomenna. Tänään en jaksanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Yritettän levätä, että jaksetaan taas viikolla ahertaa!:) Voisin tulla huomenna niitä ruusuja kaivamaan...

   Poista
 4. Tähän asti olen itsekin poiminut kukat pientareelta ja ruusut pensaista - aivan ihanaa :) Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne!:) Juhannuksen jälkeen mulle käy monesti niin, etten edes kaipaa sisälle kukkivia kukkia, kun ulkona on niin paljon värejä, ja aika tulee vietettyä enimmäkseen pihalla. Nyt alkaa taas kaivata sitä kaunetta sisätiloihin, kun enemmän tulee neljän seinän sisällä oleiltua. Onneksi pientareilta ja metsistä löytyy vielä vaikka mitä kaunista!:)

   Poista
 5. Kaunis asetelma ja lila toimii harmaan kanssa aivan upeasti! Lempiväriyhdistelmäni näin syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Lila ja harmaa yhdessä on tosiaan toimiva ja lämmin väriyhdistelmä.:)

   Poista