lauantai 6. syyskuuta 2014

Kesähuoneen sisustus



Ajelin eilen työpäivän päälle Ikeaan, reissu jota olin suunnitellut keskikesästä lähtien. Eikä ollut turha reissu! Kesähuoneen sisustus otti reippaan askeleen eteenpäin jo eilisiltana.:) Olikohan se viime vai toissa viikolla, kun hankin verhotangot Jyskistä, kun siellä oli kaikki verhotarvikkeet puoleen hintaan. Sopivia verhoja, ainakaan tarpeeksi edullisesti, ei Lahdesta löytynyt, joten niiden hankinta oli yksi tärkeimmistä eilisen ostoksista.





Olen todella tyytyväinen tunnelmaan, jonka verhojen ripustaminen sai aikaan. Hieman pitkät nuo ovat, mutta en ole varma, raaskinko lyhentää niitä, kun minusta ne näyttävät juuri noin hyvältä! Talveksi otan ne joka tapauksessa pois, etteivät mene pilalle.





Naputtelin myös muutaman naulan seinälle, jotta sain kirppareilta tätä tarkoitusta varten ostamani olkihatut seinälle koristeeksi. Ne tuovat hauskan kesämökkiolon.:) Iskusta ostetut polyrottinkituolit kaipaavat vielä pöytää seuraksi.



Lopuksi vielä vanhan ikkunan upea vääristymä...


Huomenna on luvassa istutushommia. Kävin vielä tänään hakemassa täydennystä istutuksiin, kun läheisellä puutarhalla oli perennat ja puut puoleen hintaan. Oliskohan kasviostokset nyt tehty. Sipuleita toki täytyy istutella myöhemmin...

Taina

13 kommenttia:

  1. On se kyllä ihana! Kivat verhot olit löytänyt ja näkymä pihalle on upea! Voitte olla kyllä ylpeitä hienosta kesähuoneesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati<3 Ihan mieletöntä, kun sää on nyt niin kesäinen, ja kun tuonne kesähuoneeseen astuu sisälle, niin tulee ihan lomafiilis ja rentous ja rauha valtaa kropan. Sehän se oli tarkoituskin, mutta silti olen yllättynyt vaikutuksista.:)

      Poista
  2. Onpa valoisa ja kaunis - iskee ihan kesähuonekateus :) Tuonne voi kyllä sipsiä syksyn hämärissäkin, kun varaa mukaan viltin ja lyhtyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ute Lias!:) Tervetuloa istumaan iltaa ennen talventuloa! Lämmitin on hakusessa, mutta viltit ja lyhdyt kuuluvat ehdottomasti kesähuoneen syysvarustukseen.;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kävin muuten Titta blogissasi. Ihania kankaita ja ompeluksia sinulla! Tämä on just kiva juttu, kun kommenttien kautta löytää uusia mielenkiintoisia, kauniita ja hauskoja blogeja!:)

      Poista
  4. Onpa kaunista! Minustakin nuo verhot ovat upeat juuri noin, rennon pitkinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!:) Eikös olekin, en taida niitä lyhentää...Laiskottaakin niin kovasti.;)

      Poista
  5. Ihana kesähuone! Ja tuo matto on aivan täydellinen. Tuollaisen pienen lasitetun paratiisin itsekin haluaisin. Huoh <3

    VastaaPoista