maanantai 15. syyskuuta 2014

Huhuu!Tällainen hämäläistynyt ihminen on ihan onnessaan, kun viimein onnistuu löytämään kummituspuun (sattumalta) itselleen. Varmaan vuosi sitten näin näitä ensimmäistä kertaa, tietenkin blogeissa! Kun Terrassa käydessäni osuivat kummituspuut silmiini, niin enpä voinut vastustaa kiusausta, ja yksi sellainen lähti mukaan.
 
Kupariastia sai luvan lähteä eteisen lipastolle, sillä se oli liian pieni kummituspuulle. Itse asiassa tämänkin Jyskistä ostetun astian sisäpuoli on kuparinvärinen, mutta se vaan ei näy nyt, koska multa peittää reunat niin tarkasti. Ai, että mä tykkään tuosta kasvista, musta-harmaa-valkoisen yhdistelmän luomasta tunnelmasta ja varjoista, joita kasvi heittää seinälle!


Eikös muuten näytäkin siltä, että heppa haukkaa tuota puun oksaa?;)

Taina

10 kommenttia:

 1. Ihana kummituspuu! Tahtoo tuollaisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihastunut jo kuvien perusteella, mutta luonnossa vaikutelma on vieläkin vahvempi. Se on hieno!:)

   Poista
 2. Mieki näin noita Rovaniemen Terrassa kesällä ja meinasin ostaa, harmittaa, kun en ostanu!
  Kivan näkönen tuo on ja erikoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku näissä hieman erikoisemmissa nyt viehättää. Lankaköynnös on toinen uusi ihastus, ja sitten tämä kummituspuu.:)

   Poista
 3. Kummituskasvi on kyllä niin ihana, karunkaunis! Meillä kasvi on siirtynyt ihan oikeasti kummitukseksi, elottomien joukkoon, mutta on edelleen niin hyvän näköinen, etten raaski heittää sitä pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuota kärsii katsella myöhemminkin. Ei mulla tahdo mitkään viherkasvit kauan kestää, kun olen niin huithapeli niitä hoitamaan.:)

   Poista
 4. Enpä tiennyt kummituspuista mitään, joten taas opin uutta. Nätti se kyllä on, siro.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, blogimaailma kyllä luo tarpeita, joita ei olisi luultavasti olemassakaan, jos blogeja ei olisi...

   Poista
 5. Mun kummituspuu päätti alkaa samantien kummittelemaan, kun muutti meille :). Tiputti kaikki lehtensä varmaan heti ekana päivänä, muttei se oikeastaan haitannut. On ihan nätti ilmankin. (Ja sopii paremmin porukoihin, kun ei meillä ole muutkaan kasvit vihreinä sisätiloissa koskaan pysyneet :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hei, tämä yksilö vaikutti niin hyväkuntoiselta, että ihan vaan sen takia ei ole vielä kuolleitten kirjoissa!;) Mulla ei todellakaan ole viherkasvipeukaloa. Täytyy olla joku satunnaisesta hoidosta tykkäävä laji, muuten käy köpelösti mun hoidossa!

   Poista