keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Suloinen syyskuuOnneksi, onneksi syyskuu oli niin hyvä säiden puolesta. Tykkään syksystä ja vuodenaikojen vaihtelusta, mutta pitkään jatkuva matalapaine on minusta masentavaa. Siispä olen ollut onnellinen jokaisesta auringonsäteestä, jonka syyskuu on suonut! Ehdin istutella kesähuoneen ympärille hyvin kasveja. Puutarhatyöt tuntuvat niin paljon mukavammilta poutasäässä. Laajemmat kuvakulmat kesähuoneen ympäriltä ovat vielä esittelemättä, mutta kuvat on kyllä otettu, joten joku päivä on luvassa puutarha-aiheista postausta...
Kesähuoneen sisustuminen otti aimo askeleen eteenpäin, ja muuallekin kotiin tuli laitettua yhtä ja toista. Kumma juttu tämä jokasyksyinen sisustusvillitys. Kirjaston sohva löysi uuden kodin, pojan sänky uuden päiväpeitteen ja kukkia, kukkia ja kynttilöitä...niitä täytyy aina olla!En tainnut ehtiä leipomaan kuin yhden kerran koko kuukauden aikana eli poikien synttäreille, mutta sitten olikin erityisen hyvät herkut! Ehkäpä lokakuusta tulee leivontakuu? Miehen tekemä halkomökki ansaitsee yhden kokonaisen kuvasarjan.:)
Lempeää lokakuuta toivoen,

Taina

8 kommenttia:

 1. Kyllä tuo kesähuone on vaan niiiiin upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Piti mun tänäänkin vähän aikaa siellä ihan vaan fiilistellä, vaikka lämppäri puuttuu vielä.:)

   Poista
 2. Paljon ehtii, kun on valoisaa, eikä sada ihan koko aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tosiaan! Pihatyöt on tarjonnu hyvää vastapainoa työlle ja intoakin riitti yllättävän pitkälle. Istutuksia on pitänyt jonkin verran kastella, kun oli niin kuivaa. Parempi kuitenkin näin.:)

   Poista
 3. Minäkin ihastelen tuota teidän kesähuonetta. Se on kyllä aivan ihana! Olen tainnut aikaisemminkin sanoa, mutta sanon uudelleen, että siinä on varmasti kiva jatkaa kesää sekä keväästä, että syksystä. Kauniilta näyttää myös sen ulkopuolella. Mukavaa lokakuuta! Toivotaan, että se jatkuu pitkään yhtä upeana kuin syyskuu oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Tuntuu uskomattomalta istua siellä, ja ajatella, että haaveesta tuli totta. Ei tosiaan haittaisi, vaikka aurinko jaksaisi näyttäytyä tässäkin kuussa, vaikka vähän pienemmälläkin teholla.:) Mukavaa lokakuuta sinulle!

   Poista
 4. Onpas teillä ihana kesähuone! Onnea siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikös olekin! Tuskin jaksan odottaa ensi kesää, että päästään käyttämään kesähuonetta keväästä asti.:)

   Poista