sunnuntai 25. elokuuta 2013

Rapujuhlat


Juhlien täyttämä viikonloppu alkaa kääntyä loppua kohti. Eiliset rapujuhlat ovat varmasti yhdet hienoimmista juhlista ikinä, joissa olen ollut! Pienintä yksityiskohtaa myöten oli mietitty tarjoilu, kattaus, istumajärjetys ja koristelu. Uskomatonta kyllä, juhlien järjestämisestä oli päätetty vain muutama päivä aikaisemmin. Juhlien järjestäjinä oli kaksi miespuolista (lisää hämmästelyä..täällä ei oikeasti oo ollu naisia hääräämässä!) kaverusta, ja meitä juhlijoita oli lopulta 16 henkeä. Juhlapaikkana toimi kaverimme rantaterassi, ja kaiken kruunasi upea elokuinen ilta.:)

 Koska ravuilla tunnetusti ei mahaa täytetä, oli tarjolla rapujen ja paahtoleivän ohella kahta erilaista salaattia, itsetehtyjä sämpylöitä...
Saksiniekat oli haettu tuoreina aamutuimaan Sysmästä.

Tällaisia herkkuja en ollut ennen maistanutkaan: Kanamunia, joiden päällä on lohipasteijaa ja kaviaaria. Nam!

Mulla oli aamuksi tiedossa lapsen kuskaamista, joten tyydyin skoolaamaan kossun sijaan vissyvedellä. Ei haitannut ollenkaan, päinvastoin! 

Hämärtyvässä elokuunillassa on niin oma tunnelmansa. Laulettiin välillä, enimmäkseen kuitenkin seurusteltiin ja naurettiin paljon. 
 
Kännykkäkameralla kuvattu nouseva kuu ei oikein pääse oikeuksiinsa...mutta muuten...
Näitä juhlia tulee varmasti muisteltua monesti. Hei ihmiset, järjestäkää juhlia useammin!
Taina

11 kommenttia:

 1. Lauloittekos ruotsalaisia juomalauluja (Helan går jne.)?

  VastaaPoista
 2. Naturligvis! På svenska och finska, och några sång som bara kom ihåg...:) Tulis kuule melko lyhyitä kommentteja, jos pitäis ruotsiksi vastata!

  VastaaPoista
 3. Mikä kattaus ja maisema! En oikeastaan pidä ravuista, mutta noissa puitteissa olisivat nekin kelvanneet :D

  VastaaPoista
 4. Suvi, oli kyllä aivan mielettömän hienot juhlat! Täytyy tunnustaa, että olen ollut asenteellinen...Musta on uskomatonta, että näiden juhlien järjestelyissä ei ollut mukana yhtään naista.;)

  VastaaPoista
 5. Mä niin haaveilen tuollaisesta isosta pitkästä pöydästä, jotta voisi kutsua paljon ystäviä ja tuttavia kekkereihin. Vanhoja ikkunoita olisi tallinvintillä odottamassa käsittelyä, jos vaikka niistä saisin takapihallemme jonkinlaisen lasipaviljongin ja sinne sitten sen kunnon pöydän. Plääh, tässä olisi ensin tärkeämpiäkin remppakohteita. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentoinnista!:) Käypä kurkkimassa blogistani, millaisen kesähuoneen rakensimme viime kesänä vanhoista ikkunoista! ;D Se on niin ihana, vaikka itse sanonkin, ja onneksi mieskin on tykännyt.:)

   Poista
 6. Upeissa maisemissa olette juhlaa viettäneet! Ja tarjoilu näyttää hyvältä - vaikka rapuja en syökään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin ällikällä lyöty noista juhlista. Miehet pistivät melkoiset pirskeet pystyyn muutamassa päivässä. Oli ihan hirmu hauskaa myös!:)

   Poista
 7. Kadehdin aina rapujuhlijoita. Olen ruokavalioltani kosher, enkä siksi syö rapua… Mutta niin rakastan juhlien järjestämistä ja mielikuvani rapujuhlista on niin tunnelmallinen...

  VastaaPoista