lauantai 31. elokuuta 2013

Siivouspäivä

Viime keväänä Siivouspäivä meni multa ohi muiden kiireiden vuoksi, mutta silloin päätin, että ensi kerralla aioin olla tavalla tai toisella mukana. Myyntiäkin voisin kokeilla, mutta se vaatisi etukäteen kaappien siivousta, joten ostajana on paljon helpompaa osallistua kyseisen päivän viettoon.;) Tärkeintä on siis osallistuminen! 

Siispä tänä aamuna auton nokka kohti Pikku-Vesijärven rantaa...
Pikku-Veskun ranta on yksi kauneimpia paikkoja Lahdessa. Vanhat hopeapajut, hiekkakäytävät, sillat, vesiurut ja tietenkin itse järvi ovat niin upeita. Meidän hääkuvat on muuten otettu täällä rannalla 16 vuotta sitten, valtavan hopeapajun juurella.:)
 
Myyjiä oli ihan mukavasti paikalla, tosin enemmänkin olisi mahtunut. Olisi kovasti houkuttanut ostaa vanhaa Arabiaa eräältä naiselta....Oi voi, oli niin ihania!.. mutta pysyin tiukkana..
Tällaiset pienet ostokset sieltä tein. Kello ja tuollainen säilytin, varmaankin keinonahkaa, maksoivat kokonaista kolme euroa yhteensä. Kaverin pöydästä bongasin nukkekotiin hienon peilipöydän (ihan oikea peili) ja sitten vielä kimppu auringonkukkia kotiin vietäväksi.

Seuraavaksi suunnistin kaupungintalon puistikkoon katsastamaan myyntipöydät.
Upeat kukkaistutukset piti ensin kuvata...
Myyjiä oli vain muutama. Rahat säästyivät.;)

Tänään on ollut muutenkin toimelias päivä. Pitkästä aikaa kävin kesähuoneen ikkunoiden kimppuun, ja ikkunoiden kittaaminen alkaa sujua jo. Täytyy tehdä siitä oma postaus, kunhan ennätän! Huomenna vietetään 10-vuotiaan kaverisynttäreitä, luvassa villiä juhlintaa...
Viikonlopun jatkoa!

TainaEi kommentteja:

Lähetä kommentti