keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kurkkaus poikien huoneisiin

Kylläpä tämä arkeen palaaminen on ottanut voimille! Työpäivät menevät vauhdilla, ja töissä on ollut oikein mukavaa, mutta iltaisin olo on ihan rättiväsynyt. Tänään koko päivän läpi jatkunut sade ja harmaus ovat kyllä omiaan lisäämään uneliaisuuden tunnetta iltasella. Usein mulla tuleekin sitten kauhea energipiikki siinä kohtaa, kun pitäisi jo hipsiä nukkumaan! Ja yllätys, yllätys..aamulla nukuttaisi ihan kauheasti.

Valaistus saa hortensian lehdet näyttämään epäaidoilta. On se kuitenkin elävä!:)
Tänään on se ihana päivä kuukaudesta, kun meillä on puhdasta. Kerran kuussa meillä käy siivousfirma tekemässä pinnoista puhtaita. On luksusta tulla siistiin ja puhtaaseen kotiin.:) Vaikka valoa oli todella vähän, räpsin muutamia kuvia. Kuvankäsittelyllä niistä sai juuri ja juuri siedettäviä. Kurkataan tällä kertaa meidän poikien huoneisiin. Täällä blogissa niistä ei ole kuvia vielä ollutkaan.

Alunperin tämä huone oli E:n, mutta jo pari vuotta se on ollut M:n huone. Vuosi sitten vaihdettiin työpöydät uusiin molemmille pojille. Muutoin varsinkin tämä huone on pysynyt melko samanlaisena tänne muuttamisesta asti. Tervetuloa meidän perheen Rohkelikon huoneeseen!:)Mun nukkekoti (jonka sain joulupukilta muutama vuosi sitten) on saanut toistaiseksi olla täällä. Nukkekodin sisutus on vaiheessa, mutta jos valoa olisi riittävästi, voisin joskus napsia sisältä kuvia. Voin kertoa, että se on tyttövieraiden suuressa suosiossa, ja hyvä vaan, että sillä leikitään.
Tähän huoneeseen hankittiin aikoinaan Topi-keittiöiltä kiintokalusteet, samalla kuin mm. keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapistot yms. tilattiin.

Toisessa lasten makuuhuoneessa on tapahtunut matkan varrella paljon enemmän muutoksia, koska huone sisustettiin aluksi taaperoikäiselle. Nykyään siellä asustaa meidän teini, silloinen esikoululainen...eli meidän perheen Korpinkynsi.:)


Tämän huoneet kuvat ovat paljon pimeämpiä ilmansuunnista johtuen. Tästä huoneesta on mahdotonta ottaa tällä valaistuksella samanlaista "ovenpielikuvaa" kuin M:n huoneesta otin. Siispä kuvat ovat räpsyjä eri kulmista katsottuna.

Tämän huoneen yhteydessä on vaatehuone, mikä on erittäin hyvä juttu pienen (n. 10 neliötä) huoneen sisutamisen kannalta. Vaatehuoneen ovi on tuosta kirjahyllystä vasemmalla, eli tuo hyllykkö mahtuu leveydeltään sopivasti tuohon väliin. Tykkään paljon noista kaapiston liukuovista! Vähemmän pölyä ja aukaiseminen ei vie sekään tilaa huoneesta. Pientä siivousta pitäisi kyllä tehdä kaikissa meidän kirjahyllyissä...joita on muuten aika monta!

On tuo aivotoiminta jotensakin onnetonta tällä hetkellä, että nyt ei irtoa tämän parempaa sisältöä. Tsemppiä mulle ja muille arkeenpalaamisväsymyksen kanssa taisteleville!:)

Taina

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta tuo kertomasi: työpäivän jälkeen illalla ensin väsyttää, mutta kun pitäisi mennä nukkumaan, löytyykin kiinnostavaa tekemistä. Aamulla sitten silmät ristissä...

  Nuo liukuovikirjakaapit ovat varmasti käytännöllisiä ja ihan hyvän näköisiäkin! Nukkekoti pojan huoneessa onkin oiva magneetti tyttövieraille ;)

  Keittiö- ja kylppariesittelyä odotellessa, koska ovat meillä tänä syksynä uusittavien listalla :) Aina voi saada ideoita, vaikka keittiö onkin jo periaatteessa suunniteltu...

  VastaaPoista
 2. Juu, täällä edelleen koneella roikutaan..;) Keittiöstä ja kylppäristä voisin laittaa juttua kyllä jossain välissä. Tykkään itsekin poimia ideoita blogien ja lehtien kuvista!:)

  VastaaPoista
 3. Oi, vaatehuone olisi kiva. Meille sellaista ei vaan mahdu perustamaan minnekään.

  VastaaPoista
 4. Joo..no..kaikella on puolensa! Suurimman osan vuodesta vaatehuoneet on sullottu tavaraa täyteen, lähinnä nakattu jonnekin uumeniin, kunnes saa siivottua. Eikä se kauaa kestä, kun tilanne on sama kuin ennen siivousta.:/

  VastaaPoista