torstai 15. elokuuta 2013

Valaistuminen

Onpas ollut tänään harmaata ja sateista! Vettä on tullut kahdessa päivässä sellainen määrä, että ojat ja ulos unohtuneet astiat, kottikärryt ja muut lainehtivat vedestä. No, huomenna pitäisi taas olla aurinkoista ja lämmintä, mikä sopii mulle mainiosti. Jee, perjantai työviikon jälkeen! Se on ihan parasta!:)

Meillä täälläpäin on purettu pari koulua päreiksi tänä kesänä. Ystäväni Ute Lias oli käynyt kurkkimassa taannoisen Kreikan matkan aikana toista purkutyömaata ja bongannut koulujen kyljessä poistetut valokirjaimet. No, matkalta palattuamme saimme päähämme, että lähdetäänpä tarkistamaan, vieläkö niitä kirjaimia olisi siellä työmaalla. Jos vaikka pääsisi pujahtamaan aidan raosta...;) Ei meidän sitten tarvinnut niitä käydä nyysimässä, vaan työmiehet olivat paikalla ja saimme kirjaimia oikein luvan kanssa poisvietäviksi. Kiitos vielä Ute Liaalle hakureissusta!

K-kirjaimen pleksi oli kärsinyt purkutöistä, mutta ajattelin, että uuden muovin teettäminen ei varmaan ole kovin kallista. K on tietenkin meidän sukunimen eka kirjain, ja sen vuoksi sopisi meille. U-kirjaimen otin vain sen hauskan muodon ja hyväkuntoisuuden vuoksi. Kirjaimissa on vielä kiinni osa ripustustangoista ja sisällä on sähköjohtoja ja jotain..? Onkohan siellä jotain ongelmajätettä?

Mitään selvää ajatusta mulla ei tietenkään ollut siitä, mihin kirjaimia käyttäisin. Saa kurkistaa-blogissa olin ihaillut isoa M-kirjainta. Olin ajatellut, että kirjaimien päälle voisi laittaa jotain tai...Tänään selailin Pastellimaja-blogia, ja sieltä löytyy iso A-kirjain, jonka väliin on asetettu valaisin. Kiva idea! Tuota voisi käyttää...Ehkäpä tuo U-kirjain voisi tulla johonkin meidän makkareista ja sinne u:n mutkaan joku kiva lamppu tai valosarja...U niin kuin uni. Sopii makkariin!;)

Tänään pesin nuo kirjaimet ja totesin, että k:n kulmassa on jotain mustaa tahnaa (pikeä?), joka tuskin lähtee irti. Voi olla, että meille jää lopulta vain U-kirjain.
 Viime syksynä ostin Ikeasta hauskat omenavalot. Ne ovat saaneet olla koko vuoden ympäri tuossa hyllyn päällä, vaikken niitä ole moneen kuukauteen päällä pitänytkään. Alunperin ajattelin laittaa ne työhuoneen ja olohuoneen välisen oven ympärille, mutta tykkäsin niistä noin, eikä tarvinnut alkaa ripustelemaan...Laiskuus voitti.;) Nyt alkaa taas olla aika noiden sytyttämiseen.


Takkapuitakin hain jo sisälle! Jos tällaiset kelit jatkuu, niin ensi viikolla varmasti virittelen tulia takkaan...


Valaistunut
Taina
2 kommenttia:

  1. Vaikka jännempää olisi tainnut olla, jos oltais tosiaankin nyysitty ne. :D U on hienon muotoinen. Mä en ole vieläkään keksinyt mun NL:lle paikkaa, joteskin vaivaa saamattomuus.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, töiden aloitus tuntuu vievän ihan kaikki mehut + useana päivänä vallalla ollut harmaus ja sade saa olon vieläkin vetämättömämmäksi! Kyllä se tästä. Jossain vaiheessa arki alkaa pyöriä enemmän omalla painollaan. Painosta puheen ollen..Pitäisi ryhdistäytyä myös liikunnan suhteen. Siitä sitä virtaa saa!:)

    VastaaPoista