keskiviikko 28. elokuuta 2013

Melkein valmis


Kylläpä tämä elokuu on ollut sään puolesta ihan huippuluokkaa! Voisi kuvitella, että tuleva talvi olisi hiukan helpompi sietää, kun takana on näin paljon valoa ja aurinkoa...Senkin puoleen hyvä, että säät ovat suosineet, kun pihavajan rakentaminen on ollut vaiheessa. Nyt alkaa olla valmista! Ulkoa puttuu enää ajoliuska, sisältä lattian käsittely ja muutama lista. Ihmeen paljon tuollaisessa valmispaketissakin riittää puuhaa.
 Mun työpanokseni on ollut lähinnä apulaisen hommia, paitsi maalauksessa sitten matalien paikkojen maalarimestarina toimimista.;)

Älkää edes kysykö, miten kesähuoneen lasit etenee! Kahteen viikkoon en ole tehnyt laseille yhtään mitään ja voitte uskoa, että se ottaa päähän. Aivan kuin kesä jatkuisi ikuisesti...Tuossahan ne terassilla odottaa.
  Pihatöihin on ollut hieman enemmän innostusta nyt, kun lämpöä on piisannut, ja sisälläolo olisi synti.;) Pitkästä aikaa innostuin napsimaan kuviakin kukista ja muusta. Omenapuut ovat niin kauniita juuri nyt! Laitanpa kuvia lisää joku toinen ilta...

Ihanaa, 
työviikko on jo yli puolessa ja viikonloppu häämöttää! 
Jaksaa, jaksaa...
 
Taina5 kommenttia:

 1. Olettepa olleet ahkeria: niin puutarhassa kuin täällä blogipuolellakin! Kiva lukea :)

  VastaaPoista
 2. Ahkeruudesta en voi kauheasti omalla kohdalla puhua.:) Kyllä kelpaa laittaa puutarhakamat talvisäilöön!

  VastaaPoista
 3. Meillä vastaavana varastotilana toimii entinen leikkimökki: isokokoinen ja aikuisen korkuinen.

  VastaaPoista
 4. Tyylikkään harmaa pihavaja. Voi kun ehtisikin tulla teille ikkunatalkoisiin. Mutta on sen verran iltahommia ja viikonloppupuuhia, että ei ehdi ehkä pariin viikkoon.

  VastaaPoista
 5. Ute Lias, pidetään mielessä ne talkoot, ja toivotaan näiden säiden jatkuvan lokakuulle!:)

  VastaaPoista