keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Muuttuvat maisematKunta yllätti meidät kaikki ällikällä, ja juuri ennen rippijuhlia meinasin töistä tullessani lentää pyrstölleni, kun metsurit hääräsivät naapuritontilla. Toki tiedossamme oli jo tonttia ostaessa, että tuohon meidän viereen on kaavoitettu leikkikenttä, ja siitä tien toiselle puolelle pelikenttä. Näitä molempia on meillä odotettu kohta yhdeksän vuotta. Pojat olivat tähän muuttaessamme 2- ja 6-vuotiaat.
Leikkikenttä on nyt sitten viimein rakentumassa tuohon naapuriin. Pieni pelko varmaan kaikilla tämän kadun asukkailla on, että teinit ilmestyvät tuohon leikkikentälle kaljakasseineen.:/ Mopoja ainakin pörrää tuosta ohi, toisinaan hyvinkin kovaa, vaikka erityisesti naapurit ovat jaksaneet mopoilijoita pysäytellä. Tuota pyörätietä ei saisi ajaa mopoilla, ja pienet lapset ovat vaarassa.
Viime vuosina odotukset ovat kallistuneet enemmän pelikentän puolelle, josko se tulisi tuohon, ennen kuin molemmat pojat ovat aikuisia. Nytkään meillä ei ole tietoa, koska sen rakentaminen alkaa. Useampaa työntekijää olen tuossa kyllä jututtanut tiedonmurusia kerätessä, mutta  pitäisi jaksaa olla yhteydessä kuntaan...Kiinnostaisi myös tietää, aikooko kunta siivota leikkikentän tontin muilta alueiltaan osin. Se on aikamoista rytöä tätä nykyä, kuten yläkuvasta näkyy! 


Vaikea uskoa, että tämä kaikki oli peltoa, jossa kasvoi vain niittykasveja 10 vuotta sitten. Oma pihakin on viimein alkanut näyttää pihalta, eikä nurmikentältä.
Varmaan suurin ansio tästä on kesähuoneen rakentamisella. Toisaalta vuosia sitten istutetut kasvit eivät enää näytä surkeilta rääpäleiltä.:) Viimein meillä on myös syöntiomenoita!


Mitäs mä höpisinkään joku päivä puutarhajuttuihin hurahtamisesta.;)

Taina

4 kommenttia:

 1. Kaunis piha ja ihana sisäänkäynti :) meidänkin naapuriin on kaavoitettu leikkikenttä, saa nähdä tuleeko ja jos tulee niin koska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Toivotaan, että teidän lapset pääsee leikkikentälle nuorempina kuin meidän lapset!:)

   Poista
 2. Huippusympaattinen tuo teidän tiilipolku ja kaunis pihapiiri muutenkin! Toivottavasti saatte pian pelikentänkin, kun kunnan puistopuoli on päässyt kunnolla vauhtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Ainakin tässä pihassa on potentiaalia, kun vain osaisin ja ehtisin visioita toteuttaa...Pelikenttää todella odotetaan peukut pystyssä.:)

   Poista