sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Siilille kaveri

Jo viime talvena olin aikeissa hakea tämän jyrsijän meille, mutta unohdin sen sitten kokonaan. Nyt kun siili tupsahti meille, ajattelin, että sen ei ole hyvä olla yksin.;)
Oravatyyny Jyskistä

Sikälikin hauska juttu, että sekä siili että orava näyttäytyivät meidän pihalla ensimmäisen kerran tänä kesänä.:) Oravaa en tosin toivo vakivieraaksi, ettei se vaan keksi tehdä pesää meidän ullakolle...Siili on aina tervetullut herkuttelemaan kotiloilla!
Meidän olkkarin siilihän on tämän näköinen.
siilityyny Ellokselta
Muutenkin valokuvaprintillset tekstiilit ovat olleet kovin in viime aikoina. Esimerkiksi Annon sulkakuvioiset pussilakanat olisivat niin ihanat!
pussilakanat Kodin1-sivuilta

Yksiäkään pussilakanoita meille ei oikeasti tarvita, mutta ainahan voi ihailla...Nämä H&M:n valokuvaprintilliset ovat minusta niin kauniit... 
kuva H&M home-mallistosta

Muita valokuvaprintteihin hurahtaneita? 
Taina
 

3 kommenttia:

 1. Tykkään sekä oikeista siileistä että siilinkuvista. Voi kun siilejä olisi vielä pihoilla niin kuin ennen!
  Myös printtikuvat ovat hienoja tekstiileissä sekä omatkin valokuvasuurennokset seinillä.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on sekä siilejä että oravia. Rusakkojakin loikkii. Onneksi eivät ole jänikset ja rusakot tehneet mitään isoja vahinkoja puutarhassa. Printtitekstiilejä ei löydy, mutta nuo sinun on ihanat.

  VastaaPoista
 3. Marjatta, makkarin seinälle Marimekon Lumimarjojen tilalle olen itse asiassa ajatellut valokuvataulua! Yhtään en kyllä tiedä, että mistä valokuvasta...

  Ute Lias, siellä H&M:llä loikkii pussilakanoissa rusakoita (vai citykaneja) myös.;)

  VastaaPoista