sunnuntai 30. elokuuta 2015

VerhovalintaKiitos teille, jotka kommentoitte, kun olin verhovaihtoehtojen kanssa pyörryksissä!<3 Päädyin tilaamaan kahdet verhot, kuten useampi oli ehdottanutkin, toiset harmaalla pohjalla ja toiset vihertävänharmalla raidalla.

Verhojen todenmukainen kuvaaminen on meikäläisen taidoilla erittäin vaikeaa, sillä vastavalo muuttaa lopputulosta paljon. Jouduin lisäämään valoa kuviin, jotta kuvista saisi selvää, ja silloin taas värit katoavat, eikä kuvasta sitten saa oikeaa käsitystä esim. siitä, kuinka paljon verhot päästävät valoa lävitse. Pahoittelut siitä, ettei kuvat vastaa totuutta! Tarkoituksella laitan sekaan kuvan, joka on otettu eri suuntaan. Pöydällä olevista kukista huomaat eron vastavaloon kuvattuna, tai kun valo tulee sivustapäin.  

Raidallisissa verhoissa odotin hieman vihertävämpää versiota, kun taas harmaat verhot taittavat selvästi vihreään. Sen verran pimeää kuitenkin tuli noiden harmaiden ollessa ikkunassa (ei varmaan liity mitenkään ukkoskuuroon, joka oli juuri päällä...), että raidalliset tuntuivat hurjan paljon valoisemmilta. Päätös on siis tehty. Koska ikkuna on pohjoisen suuntaan, en halua pimentää yhtään keittiötä, vaan päästää kaiken mahdollisen valon sisälle. Alla vielä kuva keittiöstä, josta näyttää kaikki värit hävinneen jonnekin, sekä toinen kuva heinäkuulta, kun keittiö oli vielä entisessä asussaan, tosin Bonanzat olivat jo tulleet taloon.:)
 Asiasta ihan toiseen. Muistutus Linkkiringin Retro Remixistä! Näin kuukauden viimeisenä viikonloppunahan on Kivemmassa blogissa mahdollisuus jakaa aikaisemmin julkaistuja blogitekstejä uudelleen. Bloggarikaverit, käykää jakamassa helmiä arkistoistanne ja kaikki muutkin, käykää lukemassa ja kommentoimassa postauksia! Minä kävin linkittämässä mm. yhden syksyisen pihakoristeluidean ja juttua rapujuhlista. Jotenkin hiljaista on ollut blogin lukijoiden suhteen nyt elokuussa, oletteko muut huomanneet samaa?

Uusi viikko jälleen edessä ja uudet jutut...
Iloa viikkoosi!:)

Taina

 

6 kommenttia:

 1. Mahvaa! Verhovalinta suoritettu! Onnea! Kivat raitaverhot valitsitkin! No täytyy käydä linkkaamassa retroja, en olisi muistanutkaan, ellen olisi täältä bongannut. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati ja eipä kestä!:) Sain juuri kommentointikierroksen päätökseen, mutta täytyy käydä tekemässä uusintakierros, jos tää muistutus johtaa linkityksiin.:D

   Poista
 2. Ehdottoman hyvä verhovalinta! :)
  Hyvä että muistutit tuosta retrosta - oli mielessä perjantaina, mutta mihin tämä viikonloppu taas hukkui...
  Hiljaiseloa blogeissa, mutta johtuu varmaan siitä, että arkitouhut sekoittavat kaiken - ainakin minulla... mitään ei enää kerkiä tehdä ;)
  Mahtavaa alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:) No, tosiaan arkipuuhat pitää itsenikin aika kiireisenä, en ole ennättänyt kommetoimaan, enkä aina lukemaankaan muiden blogeja. Hyvät säät ovat myös houkuttaneet olemaan ulkona enemmän kuin sisällä koneen ääressä. Ehtiihän sitä syksymmällä olla sisällä ja ehkä ahkerammin blogeihin!:)
   Ihanaa syksyn alkua sinulle Pia!:)

   Poista
 3. Mukavaa, että olet löytänyt kivat verhot:) Muutamissa blogeissa on tullut samaa hiljaisuuden ihmettelyä vastaan. Itse en osaa vielä kommentoida, kun olen bloggaillut niin lyhyen aikaa. Mutta blogilistan poistuminen näkyi heti keväällä/kesällä selkeästi ainakin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja!:) Tämä harrastus on niin kiva, että uskallan luvata hauskoja hetkiä (jotka helposti venyvät tunneiksi) sen parissa!:)
   Juu, ilmeisesti joillakin muillakin on selvää laskua lukukerroissa...toisaalta Instagramin puolella on käynyt sitäkin suurempi vilinä!:)

   Poista