maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuun ihanuusKuun viimeistä päivää viedään ja on aika pistää elokuu pakettiin. Kesästä en kyllä haluaisi vieläkään luopua! Onneksi mittari näytti tänäänkin vielä yli kahtakymmentä astetta, aamulenkillä tosin tuntui, että pian täytyy olla enemmän päällä.
 

Rantaelämää ehdittiin viettää vasta elokuussa, enpä olekaan muistaakseni uinut luonnonvesissä elokuun loppupuolella koskaan. Ensimmäiseen kollaasiin kokosin elokuun luontoa, aika useassa kuvassa on vesi läsnä.

Toisen kollaasin teemana voisi olla kukkia ja kahvia. Kun upeat säät jatkuivat, jatkoimme kahvittelua miehen kanssa ulkoterasseilla. Arjen alettua on kukkia jälleen tullut hankittua myös kukkakaupasta. Viikonlopun kruunaa ja arjesta tekee mukavamman, kun saa tuoreita kukkia maljakkoon. 
Kolmas kollaasi pitää sisällään kotia. Kirjastosta aukeaa nyt näkymä Pariisin ylle, keittiö koki suuren ja kaivatun muutoksen uusien tuolien ja kaikenlaisten maalausten jälkeen. Uudet verhotkin ovat nyt paikoillaan. Kesähuoneessa on ehditty istuskelemaan, vaikka kuun alussa olimme hetken lukittuina ulkopuolelle.


Pienen Linnun blogista löytyy lisää toinen toistaan upeampia kollaaseja.  Kannattaa käydä ihastelemassa ja osallistua omalla kollaasilla tai kommentoimalla tähän kivaan haasteeseen! Hieman haikeana jätän hyvästit ihanalle elokuulle ja kesälle. Samalla toivon meille kaikille aurinkoista ja lempeää syksyä!

 Taina

26 kommenttia:

 1. Ihanat kollaasit! Teillä on ollut niin puuhakas elokuu, että ihan hengästyttää :) Alkoi niin hymyilyttää tuo lauseesi kesähuoneesta...."olimme hetken lukittuina ulkopuolelle".... Ei varmasti hauska tilanne juuri sillä hetkellä, mutta hauska muisto siitäkin tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!<3 Kieltämättä elokuu on ollut täynnä touhua, ja olen siitä siksikin kovasti tykännyt. Nyt kun syksy tuntuu saapuneen, niin sitä voi rauhoittua kotiin ja hiljentää tahtia.:) Reikä ovenpielessä kaipaa vielä korjausta ennen talventuloa, mutta luulisin, ettei se ole paha nakki. Onneksi ei tarvinnut ikkunoita kesähuoneesta rikkoa!

   Poista
 2. Sulje kesän muistot sydämeen!
  Tervetuloa syyskuun hämärtyvät illat!
  Niin viehättävät kuvat olet koonnut kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!<3 Näin juuri ajattelin tehdä ja lämmitellä vielä niillä muistoilla syksyn synkkinä hetkinä!:)
   Nyt tuntuu jo syksyltä, ei onneksi pahalta ollenkaan.;D

   Poista
 3. Kauniit kollaasit ja ihana elokuu tosiaan! Minäkin kadehdin tuota teidän (vai sinun) puuhailuenergiaa. Saakoon ihana elokuu jatkokseen suloisen syyskuun ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!<3 Olen aina hieman ihmeissäni, kun mua kehutaan näistä mun puuhailuista. En koe olevani mitenkään erityisen ahkera tai puuhakas. No, täytyy myöntää, että olen hiukan huono vain olemaan, joten taitaa riippua katsontakannasta, miten asian näkee.;D

   Poista
 4. Mä elän vielä elokuun puoliväliä, en voi uskoa että kolmen minuutin päästä ollaan syyskuussa! Ihanat, puuharikkaat kollaasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuu oli niin ihana ja upea, ettei siitä tosiaan olisi halunnut luopua, mutta minkäs teet.:) No, toistaiseksi syksykään ei ajatuksen tasolla tunnu pahalta, joten nautitaan pimenevistä illoista!:)

   Poista
 5. Ihanat tunnelmakuvat!
  Ikkunasta avautuva näkymä Eiffel-torniin on kiehtova :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina!:) Eiffel-torni näkyy nyt meidän kirjastohuoneesta, taululla oli hintaa 2,50.;D

   Poista
 6. Ihania kuvia - tykästyin tuohon veneeseen rannalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu!:) Minustakin siinä on kivat värit, ja saniaisten varjot veneen kyljessä on mielenkiintoiset.:)

   Poista
 7. Teillä on kyllä kaunis koti <3
  Kaikki kollaasit ovat tosi onnistuneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!<3 Et tiedäkään, kuinka paljon tuota arvostan, kun tiedän teidän kauniin kotinne. Olen otettu!:D

   Poista
 8. Ihanat kollaasit. Kaunis on teidän kesänne ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria!<3 Oli kaunista ja kivaa. Samantapaista syksyä toivon itselleni ja muille.:)

   Poista
 9. Kauniit kollaasit. Elokuu oli ihana kuukausi.

  VastaaPoista
 10. Valtavasti kauniita ja tunnelmallisia kuvia :) Eipä näitä rantakelejä kovin paljon ole ollutkaan koko kesänä kuin vain elokuussa :D Parempi sekin kuin ei mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Miina! Onneksi tuli tuo elokuu, vaikka henkilökohtaisesti koko kesä oli todella ihana.:) Ja kiitos!<3

   Poista
 11. Värejä, tunnelmia ja tuoksuja. Paljon, paljon mielenkiintoista katsottavaa.

  VastaaPoista