sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ikkunallisen verran Pariisia työhuoneeseenOnhan se mieletöntä, että tämä elokuu on näin  hieno säiden puolesta! Tuntuu hieman, kuin olisi lomalla edelleen. Tänä viikonloppuna olemme mm. käyneet testaamassa Lahdessa "Mössön" hampparit (Paikka on hieno esimerkki siitä, mitä kekseliäisyys ja periksiantamattomuus saa aikaiseksi...) Eilen kurvasimme kahveille Heinolaan Cafe Kailakseen, josta kirjoittelin juttua pari vuotta sitten täällä. Eilen istuttiin iltaa ystävän kanssa kesähuoneessa, eli kaikenlaista kivaa arjen vastapainoksi on ollut ohjelmassa.


Pientä sisusteluakin olen tehnyt. Tämä homma vei aikaa noin 15 minuuttia.:) Työhuoneen eli kirjaston, kuten me sitä kutsumme, seinälle jo vuoden alussa suunnittelemani taulukollaasi nytkähti vaivalloisesti liikkeelle, kun törmäsin kirpputorilla tauluun. En ostanut taulua heti, vaikka hintaa sillä oli vain 2,50.:) Jonkinlaista harkintaa yritän käyttää myös kirppariostoksissa. Taulu jäi vaivaamaan, ja onneksi se oli vielä tallessa eilen, kun kävin viemässä lisää tavaraa kirpputorille myyntiin. Työhuoneen ikkunattomalle seinälle taulu sopi mainiosti juuri ikkunattomuuden vuoksi. Nyt meillä on sitten työhuoneessa näkymät vaatimattomasti Eiffel-tornille.;D Tuohon ympärille on tarkoitus koota valokuvista kiva kollaasi.Pöytänä toimivalle jakkaralle kokosin pihan kukista ja pienistä pullosta asetelman. Täällä meidän lähellä on sellainen vanhantavarankauppa, Retrosisko nimeltään, joka on keskittynyt 60- ja 70-lukujen esineistöön. Kauppa sijaitsee samassa talossa, kuin juuriavattu kirpparikin. Poikkesin pari viikkoa sitten Retrosiskolle ja löysin kolme pientä, vihreää, pulloa korkeilla, samanlaisia, joita omistin ennestään, mutta pienempänä...Pakkohan ne oli ostaa pois. Kirpparilta vielä täydensin pullokokoelmaani kahdella ruskealla pullolla. Nyt en enempää pulloja tähän taloon.:)
 
 
 
 Kirppistelyn hienous piilee tietenkin siinä, että saa ihan murto-osalla oikeasta hinnasta itselleen jotain. Minua kiehtoo myös tunne siitä, että tässä vähän kuin kootaan kotipalapeliä, eikä voi olla varma, mikä se seuraava palanen on, ennen kuin sen löytää. Niin kuin nyt tuo taulu. Mikä mahtaa olla seuraava palanen...


Ihanaa sunnuntaita!

Taina

15 kommenttia:

 1. Huippuhieno ikkuna teillä nyt seinällä! :) Tuota katsellessa voi hyvin unelmoida Pariisin matkasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:) Näyttää olevan aamupalakin parvekkeelle katettuna, että kyllä kelpaa.;D Pariisissa olen käynyt vain hätäisesti, joten ehodttomasti haaveilen uudesta reissusta, jolloin kaupungista ehtisi nauttia ilman vastuuta oppilaista ja kiirettä lentokentälle.;DD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!<3 En mä voinut tätä vastustaa, vaikka on vain tuollainen halpa kuva, ja pinta taitaa olla jotain muovia, niin että tuon voisi vaikka ulos ripustaa...:)

   Poista
 3. Mukavan oloinen viikonloppu ❤️ Ihana tuo ikkuna :) Mukavaa sunnuntai päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!<3 Ajattelepa. että joillakin tuollaiset näkymät ovat aitoja ja jokapäivisiä! Mahtaako siihen turtua...No, kohtahan se nähdään, vaikkei tää ihan aito olekaan.;D Aurinkoista sunnuntaita!<3

   Poista
 4. Oi, kuinka mukava viikonloppu ja ihania sisustusjuttuja <3 Itse taas olen hieman haikea, kun hyvät kelit tulivat vasta nyt, kun ei enää ole lomaa ja aikaa nauttia niistä. Viikot menee töissä ja viikonloput kotihommissa... No, en nyt halua olla negatiivinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsos! Kun omaa sellaisen mielen, että esim. imurointi saa odottaa päivästä toiseen, niin jää aikaa vaikka rannalla pulikointiin.;DD Kaameat pölypallerot täällä meillä pyöriikin, mutta ehkä huomenna...Iltaruuan laitoin tänään pallogrillillä, lohimedaljonkeja, tulee samalla nautittua tuosta upeasta säästä.:) Kyllä ne syyssäät sieltä vielä tulee, ja sitten saa olla neljän seinän sisällä ihan riittävästi.:)

   Poista
 5. No huh. Kerkisin jo säikähtää tuota taulun hintaa. Meillä nimittäin on samanlainen, joka maksoi kaupassa 49 euroa ja jonka olen ajatellut puoleen hintaan myydä, kun ei se lopulta sopinut mihinkään. Johtuen siitä, että sillä on korkeutta melkein pari metriä ja leveyttäkin toista metriä :). Eli siinä se hintaeron syy. (Joskus ei vaan kertakaikkiaan pitäis puhua ajatuksiaan miehen kuullen ääneen. Taulun kanssa nimittäin kävi niin, että mainitsin nähneeni sellaisen kaupassa ja miettineeni, että se vois näyttää kivalta lasiterassilla. No, mies oli sitten omatoimisesti käynyt kaupassa ja ostanut sen (ei tapahdu yleensä ikinä) ja aika äkkiä kävi ilmi, ettei se sovi pätkääkään siihen mihin sitä olin päässäni hahmottanut. Seuraava kohde oli vintti, mutta eihän siellä ole niin korkeaa seinää missään, joten tällä hetkellä meillä on Pariisi pötköllään varastossa kaiken muun turhan tavaran joukossa :)).

  Ja siis pulloja ei nyt vaan kertakaikkiaan voi vastustaa, vaikka järki sanookin, että seuraava suunta niille olis ennemminkin kotoa kirpparille kuin päinvastoin..

  Jatketaan hyvillä mielin tätä "puolilomailua" Taina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onpas sun mies ollut omatoiminen!;DDD Taulusi kuulostaa kivalta...Tuohon meidän seinälle kyllä mahtuisi kaksimetrinenkin.:)

   Olen mä nuuten joitakin pulloja kirpparille kiikuttanutkin, sellaisia, joita ei ole tullut käytettyä sitten yhtään ja sitten tuonut jotain uusia tilalle. Mistä tulikin mieleen, että pitäisi varmaan ryhtyä siivoamaan tän tietokoneella istumisen sijaan.;D
   Ihania elokuunpäiviä Annukka!<3

   Poista
 6. Ihana tuo taulu. Tulee vuosien takainen Pariisin matka elävästi mieleen. Mahtava löytö ja sopii seinälle tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria!:) Olisi ihana kokea Pariisi rauhassa, sillä ensimmäinen visiitti meni hieman mönkään liikenneruuhkien ja oppaan odottelun vuoksi. Mies ei ole mikään Ranska-fani, joten ihan heti taitaa olla turha odottaa reissua siihen suuntaan.;D

   Poista
 7. Jos koskaan haluat luopua Pariisista ikkunan takana, niin olisin enemmän kuin halukas sen ostamaan. Tämä olisi aivan täydellinen keittiön pöydän päähän, paikkaan johon ei ikkuna osunutkaan vaikka aina niin ajattelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mahdoitkohan saada vastaukseni, jonka laitoin sähköpostin kautta...? Taulusta luovuin jo ehkä vuosi sitten, mutta valitettavasti olen antanut sen veljelleni, joka sitä joskus ihasteli. Toivotaan, että taulu tulee sinua jossain vastaan, mikään harvinaisuushan tuo ei ole.:D

   Poista
 8. En ole saanut viestiäsi. Harmi kun ehdit jo luopua, veljesi ei ehkä sitä meille ihan heti myi :) Toivotaan, että meille löytyisi jostakin oma.

  VastaaPoista