tiistai 2. tammikuuta 2018

Dubain ostoksia // Arvonta







Iän myötä suhtautuminen ostamiseen on muuttunut. Mukavuudenhalu, laiskuus ja ennen kaikkea järki ovat saaneet ostoskierrosten sijaan keksimään muuta tekemistä. Sanokaa, jos olette eri mieltä, mutta naisellisuuteen liitetään mielestäni streotyyppisesti hillitön shoppailuhalu. Jos joskus tuollaista on itselläni ilmennyt, niin jatkuva kaappien järjestely on viimeistään saanut miettimään asiaa tarkemmin. Koen myös jotenkin noloksi esitellä ostoksiani täällä blogissa, mutta teen sen nyt silti, sillä näihin ostoksiini liittyy paitsi poikkeuksellisen paljon löytämisen riemua, myös arvonta teidän lukijoiden kesken. Dubaihin mennessäni olin nähnyt kuvia ostoskeskuksista ja kuullut, että luksusjuttuja siellä ainakin on tarjolla (ei sovi mun lompakolle). Mielessäni ei ollut reissuun lähtiessä yhtään asiaa, mitä siellä kaupoista etsisin, enkä lähtenyt ylipäätään shoppailureissulle, sillä sellaisia mulla ei ole tapana tehdä muutenkaan. 









Heti Burj Khalifalle mennessämme bongasin Dubai Mallilta (jonka läpi on käytännössä pakko kävellä huipulle päästäkseen) Pottery Barnin, sisustuskaupan, jonka Suomeen tulemista olen toivonut ja miettinyt joskus oikein kovastikin. Pari vuotta sitten Amerikan matkalla ostin kyseisestä kaupasta pellavaiset lautasliinat, jotka ovat olleet useasti käytössä, viimeksi nyt uudenvuodenaattona. Samalla piensisustus puolelle menin nytkin, vaikka silmäni ensin osuivat tietenkin upeisiin saviruukkuihin, joissa olisi ollut jopa lasitus sisällä... Voin kuitenkin helposti kuvitella mieheni ilmeen, jos näiden ostosteni sijaan olisin päätynyt vaikka vain yhteen pikkupikkuruukkuun.;) Ostoskoriini päätyi metallitarjotin, neljä servettirengasta, sekä yksi kaunis kahvimuki, jossa on käsintehdyn tuntu. Tarjottimia oli kahta kokoa, pienemmän arvioin juuri oikean väriseksi ja kokoiseksi syksyllä ostamilleni kynttilänjaloille, ja niinhän se onneksi olikin! Servettirenkaiden määrä aiheuttaa ostaessa päänvaivaa, sillä niitä olisi tietysti kiva olla muutama vierasvara, toisaalta ei viitsi hillota tavaraa kovin paljon vain vieraiden varalle, niin pienestä esineestä kun onkin kyse. Siispä neljä! Nämäkin ovat olleet heti käytössä.







Matkan alkupuolella huomaisimme, että nuoremman pojan uimashortsit olivat käyneet pieniksi, joten suuntasimme hotellin lähellä olevalle Marina Mallille etsimään uimashortseja, joita olin jo etsinyt mm. Dubai Mallin H&M:stä ja urheilukaupoista, mutta sellaisia ei ollut tähän aikaan vuodesta ollenkaan myynnissä (mikä oli mielestäni outoa).  Onneksi Marina Mallin urheiluliikkeestä löytyikin pojalle uimakamppeet. Minä poikkesin siinä pikaisesti Desigualin liikkeeseen, ja riemastuin, kun näin ale-pöydässä nilkkurit, melkein samanlaiset, jotka mulla on olleet kovassa käytössä muistaakseni kolmisen vuotta. Vanhat on ruskeaa mokkaa, samantapaisella koristelulla, näissä kärki ja kanta on mustaa mokkanahkaa, keskiosa puolestaan tummanruskeaa. Oikeasti en tykkää yhtään ostaa kenkiä, joten kun oikeat (joilla on hyvä kävellä ja miellyttää silmää) osuu kohdalle, kannattaisi niitä aina ostaa kahdet kerralla! Alennuksen jälkeen kengille jäi hintaa alle 80 euroa, kun edellinen pari maksoi Sokoksen 3+1-päivillä muistaakseni satasen luokkaa.






Dubai Marinan alueella oli myös paljon kauppoja, enimmäkseen samoja, mitä näkyi tuolla eri ostoskeskuksissakin. Ilokseni Mujin myymälä oli ihan hotellimme lähellä, ja sinne pikaisesti kerran kurkattuani päätin mennä uudelleen yksin ja rauhassa (Otin sieltä jopa kuvia, jos innostun postaamaan Dubaista sisustusmielessä). Jos Habitaressa Mujin osasto jätti minut jokseenkin kylmäksi, niin täältä olisin voinut ottaa mukaani monen tavaran lisäksi sen rauhan ja ihmeellisen harmonian, joka kaupassa vallitsi.<3 En muuten tiennyt, että Muji myy myös vaatteita ja asusteita. Itselleni ostin huivin, joka on 100% kashmiria, sen sininen väri oli minusta vastustamaton. Hintaa huivilla oli euroina noin 60, mikä on minulle paljon, mutta harmittamaan olisi jäänyt, jos en tätä huivia olisi ostanut.







Pari vuotta sitten lentäessämme Amerikkaan rohkaisin mieleni ja kysyin lentoemännältä, mikä on hänen käyttämänsä hajuste, se kun tuoksui niin hyvälle! Lentoemo kertoi, että käyttää Bath&Body Works -ihorasvaa, jossa oli pieni aavistus kookoksen tuoksua. Sittemmin matkoilla olen yrittänyt tuota rasvaa löytää (viimeksi Kööpenhaminassa, vaan ei löytynyt sieltäkään), mutta nyt törmäsin kokonaiseen kauppaan täynnä Bath and Body Works-tuotteita ihan sattumalta Dubai Mallissa. Jännä, miten hajumuisti voi olla pitkä, sillä kokeillessani Frosted Coconut Snowball -tuoksua, muistin tarkalleen, että tämä se lentoemännän tuoksu oli! En ole voimakkaiden hajusteiden ystävä, näistä rasvoista tulee rasvatessa juuri sopivanasteinen tuulahdus tuoksua iholle.








Bath&Body Works -kaupassa kokeilin muitakin ihania rasvoja, joiden tuoksua oli mukava nuuhkutella myöhemmin käsivarsista...Kaksi kokeiluani päätyi ostoksiin saakka, sillä tuli mieleeni, että tekin voisitte tykätä näistä! Niinpä laitetaan käyntiin arvonta lukijoideni kesken, jossa palkintoina on kaksi Bath&Body Workisin rasvaa, toinen tuoksultaan Fresh Sparkling Snow, toinen puolestaan Winter Candy Apple.  Olen edelleen sen verran flunssassa, että ei hyödyttäisi nuuhkia pulloja, joten en noista tuoksuista muuta osaa muistikuvani perusteella sanoa, kuin että tykkäsin molemmista kaupassa niitä kokeiltuani. Huikkaa, kumpi pullo olisi enemmän mieleesi. Muistathan jättää myös yhteystiedot, joista tavoitan sinut, jos voitto osuu kohdalle! Arvontaa alkaa nyt ja päättyy lauantaina 6.1. Osallistua voi tuttuun tapaan myös Mansikkatilan mailla Fb-sivun arvontalinkissä, sekä Instagram-tilin linkissä.


Onnea arvontaan!
Taina 


EDIT Arvonta on päättynyt!

69 kommenttia:

  1. Kiva arvonta :) Vaikia valinta, mutta ehkäpä Winter Cande Apple olisi valintani :) Mukava reissupostaus :)

    VastaaPoista
  2. Mukana turkoosinsävyisen putelin arvonnassa! 💙 Tuija

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa,Winter Candy Apple olisi minun suosikkini,t.paivi.englund@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Fresh Sparkling Snow,jospa toiveeni olisi tämä.Peukutan :)
    -marjatta-

    VastaaPoista
  5. Uskon, että uskot, kun sanon, että naisellisuuteen liitettävät stereotypiat välillä suorastaan ottaa pannuun :). Välillä kun tuntuu, että jos ei sattumoisin rakasta juurikin shoppailua, tuoksuja, huulipunia ja kärsi jatkuvasta suklaan- tai muusta makeanhimosta, ei ole nainen ensinkään, vaan nihkeä nipottaja :).

    Mun mielestä oli just kiva, että esittelit ostokset. Ihan sillä, että ne on paitsi maltillisia, myös ihan sun näköisiä. Erityisesti servettirenkaat on ihan hitsin kauniit ja sopii sun kynttiläkokoelman ja tarjottimen kanssa yksiin niin napisti.

    Itsekin tykkään matkoilta tuoda kaikkein eniten jotain pientä kivaa, joka jää tavalla tai toisella esille tai käyttöön niin, että aina esineen tai mikä ikinä onkin, nähdessään voi palata matkan kivoihin muistoihin.

    Arvaat varmaan senkin, että jos arpaonni sattuisi mua suosimaan, valinta on tietenkin Fresh sparkling snow <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka ihanasta kommentistasi!<3 Mulla on sama juttu, että matkatuliaiset voi olla hyvin arkisia käyttötavaroita, tulee lämmin olo muistoista niitä käyttäessä. Kreikasta olen tuonut mm. puisia kapustoja, joita käytän jatkuvasti. Monesti mukana on myös oliiviöljyä ja mausteita. Noita lautasliinoja ym. pientä, mikä menee helposti laukkuun, ja mille on tarvetta ja käyttöä.:)

      Poista
  6. Fresh Sparkling Snow olisi minun valintani. Mukavaa alkanutta vuotta!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Oijoi tuollainen olisi kiva tuoksu joten mukana arvonnassa. Jos voitto osuu kohdalle niin valitsen Fresh sparkling snow-tuoksun. Mukavaa uutta vuotta!sanna-mari.ovaskai@hotmail.fi

    VastaaPoista
  8. Fresh Sparkling snow!
    siirun@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Mukana! Fresh Sparkling Snow :)
    Ruskarouva85@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Valitsisin Fresh Sparkling Snow :)
    helmityttonen@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Fresh Sparkling Snow olisi valintani!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Winter Candy Apple ois minun valintani..ksefedini@suomi24.fi

    VastaaPoista
  13. Winter Candy Apple kuulostaa ihanalta :) riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Hyviä huomioita shoppailusta! Plus onpa noi kengät kauniit! :)
    (En osallistu arvontaan.) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisat olla niin nuorikin vielä, ettet tarvitse mitään rasvoja!<3 Mulla on tullu tää ihon kuivuminen ihan viime vuosina, neljänkympin kieppeillä. Pakko rasvata, jos ei halua korpuksi muuttua.;))
      Kiitos ihana kommentistasi!<3

      Poista
  15. Winter Candy Apple :)
    Sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Molemmat vaikuttavat ihanilta mutta jos pakko valita yksi niin Fresh Sparkling Snow.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Tuo lumihiutalepullo näyttää kivalta. Olen rasvojen suurkuluttaja ja muistaakseni iho tykkää, että välillä vaihtaa tuotetta.

    VastaaPoista
  18. Valitsen Fresh Sparkling Snow.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Mukaan arvontaan ja valintani olisi Winter Candy Apple. Molemmat varmaan ihania. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Winter candy apple olisi mieluinen! :)
    minna1995@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Fresh Sparkling Snow olisi valintani.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  22. Fresh Sparkling Snow kuulostaa erityisen ihanalta joten se olisi valintani :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  23. Molemmat kuulostavat niin hyviltä, mutta mutu-tuntumalla sanon, että Winter candy apple
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Fresh Sparkling Snow kuulostaa kivan talviselta, joten se sitten. Kivoja ostoksia olet tehnyt.
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  25. Fresh Sparkling Snow kuulosti houkuttelevammalta! Järkevänkuuloisia ostoksia olet tehnyt.

    VastaaPoista
  26. Fresh Sparkling Snow :)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Winter candy apple olisi valintani :)

    Jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
  28. Hello Taina.
    Kiitti jutusta. Ihanilta näyttävät molemmat putelit, myös se sun oma valinta.
    Minua kiinnostaisi se lumijuttu.
    t, Virva

    VastaaPoista
  29. Fresh Sparkling Snow :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Onpas ihania kuvia taas ja kiva postaus. Itsellä tuo sama juttu,että mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän suhtautuminen ostamiseen muuttuu. Fresh Sparkling Snow kuulostaa ihanan kuulaalta ja raikkaalta. :) merwii@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Oi, sinulla on ollut huippu shoppailu löydöt! Minäkään en ole ollenkaan shoppailu persoona, joten ne parhaat löydöt vain tulevat sattumalta vastaan! 😊
    Nuo servettirenkaat ovat todella kauniit!!
    Ja hauskaa miten muistit lentoemännän käyttämän tuoksun vielä!
    Ihastuttavassa arvonnassa mukana kiitos!
    Tuo Winter Candy Apple kuulostaa hurmaavalta....🍎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla!<3 Toinen on tiukka harkinta ja toisaalta sattuma, kun tietää, mitä tarvitsee, niin oikean kohdalle tullessa älyää ostaa pois.;D
      Kiitos Susanna!<3

      Poista
  32. Fresh Sparkling Snow <3
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Kun en pidä omenan tuoksusta niin sitten varmaan tuo toinen...tosin oma ruumisrasvani on niin hyvän tuoksuinen, etten tiedä pystyisinkö vaihtamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sä ja sun ruumisrasvat!:P Vartalorasva kuulostaa kyllä vähän eri jutulle kuin, mitä noissa purkeissa on, joten ehkä tuo ruumisrasva on just hyvä käännös.;D

      Poista
  34. Ooh, ehdottomasti winter candy apple :)
    Ihana arvonta! :)

    VastaaPoista
  35. Kivoja ostoksia! Shoppailuinto on myös täällä päässä vähentynyt iän karttumisen myötä. Joskus on kuitenkin kiva hankkia jotain uutta ja matkoilta on mukava tuoda jotain, mitä täältä ei löydy.
    Valintani olisi Fresh Sparkling Snow.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä juuri!:) Kiitos lukijaksi liittymisestä, toivottavasti viihdyt!<3

      Poista
  36. Vau! Valintani olisi winter candy apple. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  37. Fresh Sparkling Snow kuulostaa ja näyttää houkuttelevalta :)
    airasanna@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Varmaan ihanan tuoksuisia molemmat... valintani on Fresh sparkling snow. Pikaista paranemista!
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  39. Mukana ihanassa arvonnassa! Fresh Sparkling Snow vaikuttaa erittäin houkuttelevalta :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Vaikea valinta, mutta päädyn fresh sparkling snow tuoksuun :)

    VastaaPoista
  41. Ehdottomasti Fresh Sparkling Snow! :) Onpa todella kauniit pakkaukset myös! <3
    En itsekään ymmärrä sitä ostamista ostamisen ilosta - alennusmyynteihin en jaksa lähteä, sillä ostan vain tarpeeseen. Vähän niinkuin miehet... ;)
    ... Kirppisostoksia ei voida laskea, koska nehän ovat myös kaikki tuiki tärkeitä hankintoja! ;)

    VastaaPoista
  42. Molemmat ovat varmaan syötävän hyviä, mutta sanotaan nyt vaikka Fresh Sparkling Snow! :)

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  43. Fresh Sparkling Snow kuulostaa ihanalta! :)
    ainosuklaa@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Fresh Sparkling Snow näyttää ihanalta. Tuo sininen huivi on aivan ihastuttava, väri ja materiaali. T. Maiju

    VastaaPoista
  45. Luulenpa, että Fresh Sparkling Snow tuoksuisi omaan nenään aivan mahtavalta! :)
    emilisko@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Ihastuttava arvonta, kumpi tahansa käy jos onnetar suosii ♥ maicunblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Kivoja juttuja olet shoppaillut! Itsekin haen reissussa nykyään enemmän niitä elämyksiä ja kokemuksia kuin shoppailua. Toki jotain pientä tulee ostettua, mutta jos se pienikin shoppailukierros jäisi väliin, ei harmittaisi niinkuin silloin nuorena.
    Ehkä kallistun tuon Fresh Sparkling Snow:n puoleen ;)

    VastaaPoista
  48. Molemmat olisivat ihania, mutta ehkä Winter Candy Apple kutsuu vielä vahvemmin puoleensa.

    vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Hennajenniina
    Minusta Fresh Sparkling Snow tuntuu sopivan enemmän minulle, toki molemmat ovat varmasti hyviä.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  50. Winter Candy Apple.
    Naurajatar@suomi24.fi

    VastaaPoista
  51. Varmasti ihania <3

    Valitsisin Winter Candy Apple :)

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  52. Winter Candy Apple, omenan tuoksusta tykkään. Hyvää uutta vuotta toivoo Appa.
    maijamummu1@luukku.com

    VastaaPoista
  53. Oi ! Winter Candy Apple olisi varmasti ihana
    hepanen86@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Kauniit kengät Dubaista olet löytänyt. Luin matkajuttusi ja on varmaan ollut mahtava elämys ja hui, mikä pilvenpiirtäjä, onneksi ette ihan huipulla asuneet. Valtava ostoskeskus myös siellä. Minä ahdistun jo Kuopion Ikeassa ja enpä juuri haikaile sinne ostamaan. Nettikaupoista saa nykyisin jo kaikkea.
    Arvonnassa mukana ja valitsen vaikka Wintwr Candy Applen ja oikein ihanaa uutta vuotta.
    nina40fi@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Fresh Sparkling Snow

    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Winter Candy Apple olisi valinta
    niinaarvonnat@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Kivoja ostoksia olet löytänyt. :) Ihanat nuo servettirenkaat. Osallistun arvontaan, tuo Fresh Sparkling Snow vaikuttaa hyvältä. :)

    VastaaPoista
  58. Molemmat voiteet vaikuttaa ihanilta, mutta kun lunta ei muuten kuulu, niin kallistun tuon sparkling snown puoleen :)
    Kivoja ostoksia olet tehnyt. Mulla on käynyt vähän niin, että nykyisin ostoksilla olo on enemmän kauhistus kuin ilo. Nuorempana kyllä jaksoin shoppailla, mutta nyt yritän välttää ostamista, kun tiedän, että jokainen ostettu esine aiheuttaa lisää siivoamista ;D Matkoilla on kuitenkin kiva käydä tarkistamassa paikallinen tarjonta ja reissusta sitten usein löytyykin jotain kivaa ostettavaa.

    VastaaPoista
  59. Fresh Sparkling Snow kuulostaa ihanalta :)
    Nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Winter Candy Apple :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Kiva arvonta. Winter Candy Apple. anneli.airola@hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Fresh Sparkling Snow voisi olla hyvä! Mukaan siis mukavaan arvontaan. Voisinpa tutustua noihin rasvoihin tarkemminkin. :) Aiemmi en oo ole niistä tiennytkään. hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Arvonnassa mukana!Toin tuon merkin tuotteita Jenkeistä viime kesänä.Ovat olleet loistavia!Ottaisin minkä vain näistä arvontapalkinnoista!

    VastaaPoista
  64. Fresh Sparkling Snow, toki toinenkin olisi mieluisa.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista