perjantai 21. elokuuta 2015

Perjantain perinteinenPaluu juurille eli perjantainen kukkapostaus.:) Iltapäivällä käynti kampaajalla, sitten kiireesti viemään kirppparitavaroita, jotta huomenna (oletettavasti on vilkas kirpparipäivä helteestä huolimatta) pöydällä on tavaraa myynnissä. Sitten kurvaus kukkakaupan pihaan ja siitä kotiin. Viikonloppu voi alkaa!:)Tällä kertaa valikoin pelkkää valkovihreää. Krysanteemeista on tullut uusi suosikkini. Todella pitkäkestoisia, eivät haise pahalle (kuten krysanteemit monesti haisevat) ja kerrottuina (?) kauniita. Nyt sain viimein myös valkoisia liljoja. Ne ovat olleet mielessäni siitä lähtien, kun maalasin olohuoneen seinän vihreäksi. Eustoman nuput ovat kuin ruusunnuppuja. Melkein kauniimpia kuin auenneet kukkaset. 
Kirpparilta en todellakaan selvinnyt tyhjin käsin. Sentään vein sinne enemmän tavaraa kuin toin, mutta tätä menoa tuotto voi jäädä aika pieneksi.;D Niin paljon kaikkea ihan mielenkiintoista oli tarjolla, että jouduin oikein taistelemaan itseni kanssa. Muutakin ostin, mutta kuviin päätyivät Pentikin Vekki kynttilänjalat, joista maksoin 7,50 kappaleelta. Googlettaminen ei tuottanut tulosta, joten ostin, vaikken yhtään tiedä, mitä nuo kaupassa maksavat. Oliko hyvä ostos? Yllätin samalla itsenikin, sillä olen todella myöhäisherännäinen näiden vekkien kanssa. Ei ole innostanut aiemmin yhtään. Silmissäni näin vain, että nämä olisivat kivat keittiön pöydällä kattauksessa.:) Korkeutta noilla on varmaan 30 cm ja kynttilöiden kanssa vielä enemmän.  

 


Keittiön pöydälle kokosin kimpun ruokakaupan neilikkakimpusta ja kotipihan malvoista. Olenko jo monta kertaa muistanut sanoa, että tykkään keittiöstä jo nyt (verhot edelleen tilaamatta) ihan hirmuisen paljon.;)


Minä suuntaan vielä hetkeksi tuonne ilta-aurinkoon. Lämpöisen tunnelmallista viikonloppua! 

Taina

9 kommenttia:

 1. Hei jos nuo on aitoja Pentikin pullomaljakoita, niin tosi hyvät kaupat teit: http://www.pentik.com/fi/products/Sivut/ProductCategory.aspx?Catalog=VCNK10&Category=NR100160(Pentik+Base+Catalog)

  VastaaPoista
 2. No, todellakin!!! Leimat löytyy pohjasta ja siis...kantsii käydä tuolla! On muutenkin hyvää tavaraa ja siistit paikat ja edulliset hinnat.:) Kiitos tietokone-expertille!<3

  VastaaPoista
 3. Kirpparilöydöt <3
  ...Pitäisi itsekin taas laittaa pöytä, hirveästi kertynyt taas tavaraa, josta voisin luopua. Isompi poikakin ruennut kantamaan huoneestaan tavaraa, jotka voi kuulemma myydä - ja samalla katsella hänelle uusia Akuja! :) Kiva huomata, että kirppisinto tarttuu perheen pienempiinkin. ;)

  Ja oi, kauniit kukat ja ihana perjantain perinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!<3 Mulla ei olekaan ollut kirpparipöytää varmaan moneen vuoteen, mutta tosiaan tähän meidän lähelle aukesi uusi, ihanan siisti ja puhdas kirppari, vieläpä upeassa rakennuksessa, niin nythän mun oli pakko viimein ryhtyä myymään viime syksynä siivottuja tavaroita.:) Käypä piipahtamassa joskus Lahdessa käydessäsi täällä Villlähteellä!:)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti käydä kurkistamassa uutta kirpparia - aina tulee mentyä Cetoriin tai Lanttilaan, joten vaihtelu tekisikin hyvää! :)

   Täytyy houkutella kirppisseuralaistani myös uusille kulmille mukaan. Kun asuin vielä Lahdessa, meillä oli ystäväni kanssa tapana sunnuntaisin tehdä perinteinen kirppiskierros ja päälle pitkä kaffittelu - nyt on tuo tapa jäänyt valitettavan vähiin, vaikka mammalomalla olisin kyllä ollut aikaa ajella tätä väliä... Ehkä yllätän hänet ja vienkin vanhojen paikkojen sijaan sinne Villähteelle! ;)

   Poista
  3. Koetin googlailla - onko se tuo Matruska? :)

   Poista
  4. Juu, se juuri!:) Tuossa on myös ihan meidän lähellä sellainen paikka kuin Villähteen Kylähullu. Häpeäkseni täytyy myöntää, etten ole siellä vielä käynyt, mutta jossain vaiheessa varmasti. Vanhan tavaran kauppa siis.:)

   Poista
 4. Niin kaunista ja hyvät löydöt. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!<3 Ihanaa ja inspiroivaa viikonloppua sinulle!<3

   Poista