perjantai 28. elokuuta 2015

Perjantaita!Tänään on väsymys painanut, olen ottanut peräti kahdet, ehkä kymmenen minuutin torkut, ja nyt alkaa tuntua, että ehkä se elämä taas tästä voittaa. Vieläkään ei meinaa malttaa iltaisin mennä nukkumaan riittävän ajoissa, unet ovat jääneet noin seitsemän tunnin mittaisiksi, puolikin tuntia pelastaisi jo paljon. Toisaalta en ole halunnut luopua niistä aamulenkeistä, jotka ovat yleensä juuri hieman alle puoli tuntia kestoltaan...Tänään muuten oli ensimmäinen aamulenkki sateessa koko kesänä, eikä haitannut menoa yhtään! Siitä olen erittäin iloinen. 


Eilen olin ystäväni Maijun kanssa K-raudan sisustusillassa ja meillä oli oikein mukavaa, hyvää ruokaa, kaunista katseltavaa jne... Kotiin palasin mm. uuden kuivauslastan (entinen on ostettu raksa-aikaan, joten oli jo aikakin!) ja valtavan kukkakimpun kanssa. Siellä oli mahdollisuus rakentaa tarjolla olleista kukkasista kimppu, ja tarjous oli niin edullinen, kuusi kukkaa ja vihreät 5,90, ettei sitä voinut jättää käyttämättä. Minä jätin vihreät kauppaan ja ostin sen sijaan pelkästään 12 kukkaa. Kotona olin vasta kymmenen jälkeen illalla, mutta sitten pitikin aloittaa näiden kukkasten asettelu ja pieni keittiön raivaus (vaihteeksi).


Olohuoneen pöydälle jätin viime viikon kimpusta krysanteemit, ja lisäsin kolme uutta liljan oksaa nuukahtaneiden tilalle. Työpöytäni sai kaksi gladioluksen oksaa ja keittiön pöydälle vaihdoin suuremman vaasin, johon viime viikkoisten neilikoiden lisäksi laitoin muutaman neilikan oksan lisää, muutaman krysanteemin ja harsokukkaa, malvat heitin roskiin, kun olivat jo kuivahtaneet. Tuo iso vaasi pääse harvoin käyttöön, kun tuskin koskaan tulee ostettua noin muhkea määrä kukkia. Musta on kuitenkin nyt todella ihanaa, kun kääntämällä päätä näkee kukkia joka puolella!
 Kävin tänään hakemassa postista verhopaketin, ja olen kovin toiveikas, että viikonlopun aikana saisin uudet verhot keittiöön paikalleen. Katsotaan, miten miehellä kiipeily tikkaille onnistuu, kun polvileikkauksesta on aikaa hieman yli viikko...Yksi pieni ja pikainen DIY-juttu mulla on myös mielessä, joten palataanpa asiaan pikapuoliin.:)

Ihanaa viikonloppua!
Taina

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Satu!:) Yksi mummeli vietiin jopa sairaalaan kesken illan, niin rajut kemut.;D

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kukkia :) Mulla jäi perjantaikukat hakematta, mutta parin tunnin päikkärit tuli vedettyä kyllä...ehkä haen lauantaikukat!

  Mukavaa viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos!<3 Mulla on kuule edelleen se sun haasteesi toteuttamatta, mutta en ole sitä unohtanut! Päiväunet on todellakin toisinaan paikallaan.:)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja erityisesti tykkään tuosta toisesta kuvasta, ihanat värit! Upeaa viikonloppua sinulle Taina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Tuon olohuoneen kukkakimpun voisin muuten helposti kuvitella teidän olohuoneeseen!:) Sehän on ihan sun (kin) tyylinen!

   Poista
 4. Mielenkiinnolla jään odottamaan diy juttua ja sitä, millaiset verhot tulee :)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, samaa sinulle!:) Tässä juuri maalin kuivumista odottelen, ja sehän tunnetusti on todella mielenkiintoista puuhaa.;D

   Poista
 5. Kukat tuovat elämää taloon ja hymyn huulille!
  Kiva, että rautakaupan illassa saitte toteuttaa kimput!
  Kauniita sävyjä talo täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!:) Luonnossa noita kukkivia alkaa olla vähemmän, joten paras turvautua kukkakaupan tarjontaan. Onneksi kukkivia saa sieltä ympäri vuoden. Elävät kukat on mulle niin tärkeä juttu!<3

   Poista
 6. Varmasti on ollut kiva sisustusilta ;)
  Kivaa viikonloppua<3

  VastaaPoista