lauantai 29. elokuuta 2015

Kirppikseltä keittiöönPiipahdin pari päivää sitten Millan putiikissa Lahdessa ja kaikenlaista kivaa voisi sieltä syksyn iloksi hankkia (varsinkin jos olisi paksumpi lompakko). Pyörittelin kädessäni mm.  Riviera Maison liitutaulua, ja siinä sitä pyöritellessäni muistin nähneeni krumeluurit valokuvakehykset kirpparilla. Siitä se ajatus sitten läks.  Olen rampannut kirpputorilla joka päivä viemässä tavaraa myyntiin, ja melkein joka kerta olen myös jotain tuonut kotiin, niin kuin sitten nämä kehykset. Hintaa kehyksellä oli himpun yli kolme euroa eli hieman kalliit muutamiin muihin löytöihini verrattuna.;D Ostin kuitenkin. Tänään sitten sipaisin harmaata Annie Sloan kalkkimaalia (Paris Grey) kehyksiin. Lasin laitoin talteen, jos vaikka jossain vaiheessa haluan käyttää tätä oikeasti valokuvakehyksenä. Taustalevyn päälle leikkasin palasen liitutaulutarraa...Tässä vaiheessa piti kattaa pöytä ja ryhtyä ruokailemaan.

Aika hyvä kirppislöytö oli minusta Harri Koskisen Arabialle suunnittelema Oma-tarjoilualusta, josta maksoin kolme euroa. Se on niin kaunis pinnaltaan! Yritän hieman säästää tuota tuoretta pöydänpintaa, joten tämä alusta on oikein hyvä senkin kannalta ruuan esillepanossa. Pöytään katoin niin ikään kirpparilta ostamani (käyttämättömät) aluset, joissa on kaunis harmaa pitsikuviointi, muutoin ne ovat mustat. Ainut miinus näissä on, että ovat huopaa, joten mahtavatko jäädäkin kertakäyttöisiksi...Mitä huovasta tulee, jos sitä pesee?


 
Nyhtökanalla ja omatekoisilla jauhelihapihveillä täytetyillä hamppareilla herkuteltuemme, oli maalikin ehtinyt kuivaa, ja pääsin ripustamaan taulun seinälle. Minusta tuosta tuli ihan kiva! Mitä mieltä olet? Entä pitäisikö mun ostaa vielä toinen tuommoinen, hieman pienempi kehys, tuohon kaveriksi? Sen voisi ripustaa hieman yläviistoon tästä kehyksestä katsottuna. Taululle kirjoittamista täytyy varmaan vielä harjoitella.;DNyt me ryhdytään verhotangon laittoon. Se on moikka!

Taina

8 kommenttia:

 1. Mukavan löydön taas teit. :) Kirppiksiltä voi kyllä löytää, vaikka mitä aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kausittain menee mulla nuo kirppiksellä vierailut. Nyt tietenkin tulee käytyä, kun on se pöytä itsellä..ja sitten niitä löytöjäkin tulee tehtyä.:) Toisinaan mulla voi olla monta kuukautta, etten käy kirppareilla, ihan tarkoituksella.;D

   Poista
 2. Tuunaaminen on niin kivaa. Hieno tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Niin on, varsinkin jos on nopea ja helppo tuunaus!:D

   Poista
 3. Kiva taulu duunaus :) Millan putiikki on ihastuttava paikka, kaikkea ihanaa pullollaan :) Mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kyllä mä varmaan tilipäivän tienoilla menen uudelleen sinne Millalle, jäi pari juttua kaivelemaan.. :)

   Poista
 4. Kiva tuunaus ja mitä herkkuja! Mäkin huomasin tuunatessani sähkökaapin ovea liitutaulutarralla, ettei tuo liitutaululle siististi kirjoittaminen ollutkaan niin helppoa kuin äkkiseltään luulisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!:) Heh, mulla voisi luulla olevan ammatin puolesta jotain etua, mutta tuo tarran pinta ei kyllä ota samalla tavalla, kuin oikean liitutaulun.;D Varmaan liitutaulumaali toimisi paremmin, mutta se on niin vietävän kallista!

   Poista