torstai 20. elokuuta 2015

Johdot ojennukseenYksi asia, jota en oikein sulata, on kaikenlaiset johtoröikkiöt: Niitä kuitenkin muodostuu sinne ja tänne...johdottomia laitteita odotellessa. Miehen sisustelut johtivat siihen, että pöytätietokone siirtyi juniorin huoneeseen, ja kylläpä sinne muodostuikin varsinainen pölypesä! Tässäpä oikein arkista kuvaa siitä, miltä pöydän alla näytti aluksi. Hieman karulta tuntui laittaa tämä kuva ensimmäiseksi, mutta menköön nyt tämän kerran.Sattumoisin törmäsin Clas Ohlsonilla pyöriessäni pari viikkoa takaperin johtojen säilytyslaatikoihin, jollaisia olin osannut hieman osannut kaivatakin. Pienempi, jollainen on tässä nuoremman pojan huoneessa, maksaa 17 euroa ja isompi 23 euroa. Teinin huoneeseen ostin suuremman, koska siellä on vielä enemmän johtoja. Johdot mahtuivat siellä juuri ja juuri laatikkoon, mutta kansi ei enää mahtunut kunnolla kiinni. Olenpa kuitenkin hurjan tyytyväinen näihin hankintoihin. Vähentää varmasti pölynpalleroiden määrää ja helpottaa imurointia. Se on taas viittä vaille viikonloppu. Ihanaa, kun tuo aurinko nyt jaksaa meitä ilahduttaa! Suunnittelin viikonlopulle uimareissua, en ole varmaan koskaan uinut luonnonvesissä elokuun loppupuolella.

Tänään olen kasannut kirpparitavaroita myyntiin, sillä tähän meidän lähelle aukaistiin viime viikolla  uusi kirpputori. Viimeinkin pääsen eroon ainakin osasta tyhjänpanttina lojuvista tavaroista!

Kivaa loppuviikkoa!
Taina

2 kommenttia:

  1. Kätevän ja siistin näköiset laatikot - pitääpä käydä itsekin kurkkaamassa noita.... Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan! Jossain vaiheessa Johtoi myi muistaakseni myös tuollaisia laatikoita, mutta etsiessäni en niitä mistään löytänyt. Olikin iloinen yllätys törmätä näihin Clasulla. Olen tyytyväinen.:)

      Poista