sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kuinkas sitten sattuikaanOnpas ollut vauhdikas viikonloppu! Jotain kertoo varmaan jo sekin, etten ole ehtinyt ajattelemaankaan käymistä blogin puolella tänään ja eilenkin aika hätäisesti. Hyvä niin. Oikeassa elämässä olen mm. tehnyt pikaisen reissun Ikeaan ja seurustellut kahden veljeni kanssa, jotka eivät asu lähistöllä, ja joita näkee harvemmin. Tänään yritän ennättää vielä pienille joululahjaostoksille ennen kauppojen sulkeutumista...

Meidän olohuoneessa on jälleen puhaltaneet muutoksen tuulet. Ihan valmista ei vielä ole, mutta lähipäivinä toivon mukaan. On ollut niin sumuinen ja vähävaloinen päivä jälleen, että valokuvaaminen päivänvalossakin on melko haastavaa. Elän toivossa, että joku iltapäivä ehtisin kotiin auringon paistessa, ja voisin laittaa kuvia nykytilanteesta!
Kun haikailin luonnonmukaisia koristuksia, en voinut arvatakaan, että löytäisin aivan täydellisen kynttilälyhdyn pilkkahintaan. Poikkeisen eilen Lahden RTV:lle mielessäni ne metalliset tarjottimet, joita käytä nykyään todella ahkerasti esim. kynttilöiden ja kukkien alla. Toiselle isolle tarjottimelle olisi tilausta. Tarjotinta en löytänyt, mutta yhden ainoan kappaleen kynttilälyhtyä, jonka runko on verhoiltu tuohella. Hintaa lyhdyllä on noin 5 euroa. Kynttilän alla on metallinen alusta. Piilotin alustan ja lyhdyn välipohjan valkoisella koristehiekalla. Kyllä tykkään. Eikös tämä mene vaikka ympäri vuoden?
RTV näyttäisi toimivan aika monella paikkakunnalla. Ainakin Lahden liikkeessä on pintamateriaalien lisäksi hyvä valikoima piensisustusta. Täytyisi muistaa käydä useammin, sillä hinnat ovat erittäin edulliset. Ostin eilen myös kauniin kranssin sieltä, ja myyjä lupasi samantien hinnasta -20 prosenttia. Mahtavaa, kun en edes ehtinyt tinkaamaan!:) 

Kivaa uutta viikkoa toivotellen,

Taina8 kommenttia:

 1. Menee menee ympäri vuoden, on kyllä ihana kynttilänalusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ajattelin, vaikka kesällä ei niin kauheasti kynttilöitä tule polteltua. Ehkä silloin tällöin kuitenkin.:)

   Poista
 2. Hiekka näyttää tähän aikaan vuodesta ihan lumelta ja kesällä hiekalta, joten kertaikaikkisen mainio koristus :)

  Harmittaa itseäkin, kun tänään tuli yhtäkkinen auringonpaiste, mutta kotona oli kaikki paikat niin vinksin vonksin, ettei voinut kuvata mitään. Pitäis olla vähän paremmin varustautunut siivousrintamalla, että heti kun valo vilahtaa, niin vois kaivaa kameran esiin. On meinaan muuan värihaastekin vielä toteutusta vailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin nukuttiin niin myöhään (kymmeneen!!), että ihan siitäkin syystä aikaa kuvaamiseen jäi ihan liian vähän. Hieman ontuu mun suunnitelmani kuvata varastoon viikonloppuna.:) Onhan se värihaaste mullakin vielä kesken, kuvat on kyllä viimein valmiina.;)

   Poista
 3. Hep, vastavierailulla! :) Tosi ihana lyhty!

  VastaaPoista
 4. Luulin jo, että olit laittanut ihan itse lasisen kulhon sopivan halon päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tuollaisia halkoja, ja jos olis, niin varmaan vinoja.;) Tämä on tukeva ja turvallinen.:)

   Poista