keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Puuta ja heinääSaamastani 5 värin haasteesta on edelleen kaksi väriä postaamatta (täältä löytyvät jo postatut punainen, turkoosi ja vihreä). Yksi ehdoton lempivärini sisustamisessa on ruskea, ja mielummin puunvärinen ruskea. Keittiön kaappeja siivotessani keksin laittaa yhteen laatikkoon pelkästään puusta, rottingista ja heinistä tehtyjä tavaroita. Onpa mukava avata laatikko, jonka sisällöstä tykkää kovin.:)

Olohuoneen pöytä on meidän kodin kalusteista yksi rakkaimmista. Kohta 20 vuotta se on meidän kodeissa nököttänyt. Arkun sisälle mahtuu piiloon paljon tavaraa, mikä on pelkkää plussaa.Pari kuukautta sitten keräämäni heinät koristavat edelleen eteisen lipastoa. Jos niitä käy karistamassa, niin varmaan karisee, mutta onpa kestävät kerrassaan. Jos siis tykkää vaaleanruskeasta väristä ja heinistä, niin näitä voisi vieläkin tuolta pientareilta kerätä!


Nyt mä lähden haukkaamaan lenkille happea.
Kivaa keskiviikkoa!:)

Taina

4 kommenttia:

 1. Minäkin pidän ruskeasta ja puusta. En ole vieläkään saanut tartuttua sinun värihaasteeseesi, mutta ehkä viikonloppuna...

  VastaaPoista
 2. No, aika kauan mäkin olen tätä haastetta hautonut ja lopulta jutut on olleetkin ihan toiset, kuin alussa ajattelin. Parempi luultavasti kuitenkin näin.:)

  VastaaPoista
 3. Puu näyttää teiltä hyvältä! Pitkän valkoisen kauden jälkeen puiset yksityiskohdat alkavat taas miellyttää enemmän (lue: ne puiset jutut, jotka kotona vielä hetki sitten ärsyttivät, alkavat pikkuhiljaa taas tuntua ihan hyviltä). Sä olet selvästi jatkanut pimeäreippailuasi - vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta varmaan harmittelen mielessäni sitä mäntypuisten kalusteiden kasaa, joka on meiltäkin lähtenyt vuosien saatossa kiertoon.;D Sävyn kanssa on kyllä aika tarkkaa, ettei ole liian punainen tai keltainen tai liian ruskea!
   Jep, neljäs ilta peräkkäin lenkkeilyä! Päätin selättää marraskuun ankeuden liikkumalla ankeuden hittoon!

   Poista