keskiviikko 26. marraskuuta 2014

PippurikeräMeille on vuosien saatossa tullut kotiin yhtä ja toista kauppojen keräilykampanjoiden kautta. Siis ostamalla saa leimoja tai tarroja, ja kun lippulappuset alkavat täyttyä, saa ostaa merkkituotteita normaalia edullisemmin. Tällaisista kampanjoista olen hankkinut meille ainakin Marimekon pussilakanat ja pyyhkeitä, pari Aalto-vaasia, Iittalan laseja... Käytättekö muut kauppojen keräilykampanjoita hyväksenne? Pitkin syksyä olen jahkaillut Marimekon pippurikerä-pussilakanoiden hankkimista näillä alelippusilla. Minut hyvin tuntevat tietävätkin, että täällä asuu pussilakanoiden hamstraaja.;) Olen kyllä aika hyvin pystynyt vastustamaan kiusausta, sillä kaikki pussilakanat mahtuvat oikein nätisti liinavaatekaappiin, edellinen pussilakanaostos oli keväällä H&M:n valkoiset, pellavaiset...

Toisethan ei nykyään muuta käytäkään kuin pellavaisia, mutta minä tykkään edelleen myös puuvillaisista. Talven pakkasilla käytän myös yksiä vanhoja, flanellisia, pussilakanoita.
Kun lehdessä oli kuponki, jolla Pippurikerä-settejä sai kaksi kappaletta puoleen hintaan, niin en enää jaksanut jahkailla. Hyvältä tuntuvat ja näyttävät! Sopivat meille aika nätisti:) Kuvista valitettavasti huomaa, että minä ja silitysrauta emme ole nykyään kavereita oikeastaan ollenkaan. Silitän vain jos on ihan pakko. Joskus haaveilin mankelin hankkimisesta, mutta enpä tiedä...Ihan hyvin on pärjätty ilman mankeliakin.

Tällaisia pussilakanaturinoita tänään, ensi kerralla jotain muuta, mitä lie...;) Jaksetaan sinnitellä vielä pieni pätkä tätä marraskuuta.

Taina

4 kommenttia:

 1. Mä aina jahkaan ihan liian pitkään niiden kuponkien kanssa ja sitten jäävät edulliset hankkimatta. Eikä kaikki keräilykohteet kiinnosta. Mutta nuo pippurikerät ovat hienot! Mankelista muistuu mieleen lapsuuden pesutuvan haju ja mankelin kova meteli. Muistan vielä sen metalliritilän koristekuviotkin, joka esti pikku sormia pujahtamasta mankelin rullien väliin. Mankelointi oli jotenkin hypnoottista puuhaa. Itse en mankeloi ollenkaan, eikä tule lakanoita edes "vedettyä", niin kuin vielä lapsuudenkodissa tehtiin. Jaksaa, jaksaa, adventti koittaa ihan justiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mullekin joskus käynyt niin, että ostokset jää jahkailun takia tekemättä, eikä kaikki tuotteet ole yhtään itseä kiinnostavia. Tässä oli hyvää sekin, että kupongin sai Etlarista ilman ostelua.:)
   Meillä oli mankeli vielä 80-luvulla ja musta oli kiva mankeloida lakanoita ja pyyheitä. Sai niin siistejä pinoja mankeloinnin jälkeen...;)
   Jaksetaan yhdessä!:)

   Poista
 2. Kivat lakanat ostit kupongeilla. Kas kun minulta on kyseinen kuponki jäänyt huomaamatta :) Itse käytän puuvillaisia ja
  nykyään myös puuvillasatiinilakanoita. Mankeli on ollut iät ja ajat, ja tykkään mankeloida myös siksi, että se vähentää
  tekstiilin pölyämistä. Pellavalakanat näyttävät kyllä kivoilta muiden sängyissä, mutta itse pitäydyn puuvillaisissa ja kolistelen
  mankelia edelleen :D t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella!:) Ehkä mäkin vielä jonain päivänä sen mankelin hankin. Minusta mankelointi oli rentouttavaa puuhaa.:D

   Poista