sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulun odotus N-Y-TKaunis sokerihuurteinen kuorrutus ilmestyi yön aikana tänne. Jippii!Tämän vuoden adventtikynttiät ovat harmaat. Mustiakin harkitsin, mutta olisiko se sitten ollut liian synkkää... 
Aluslautanen on tuore ostos Millan putiikista, Blossomin metallitarjotin, jonka kauniit kuviot eivät jättäneet minua rauhaan.;) Alustalle olin ajatellut laittaa käpyjä tai lehtikuusen oksia, mutta olen niin neuroottinen paloturvallisuuden kanssa, etten kuitenkaan pystynyt. Valkoinen koristehiekkakin sopisi tuohon, mutta sitten lautasen kuviot peittyisivät. Mulla on kaapissa paritkin adventtikynttilöiden numerot, joissa on narukiinnitys. En tietenkään pysty niitäkään käyttämään em. syystä. Finnmarilta hankitut metallipiikkiset numerot sen sijaa läpäisevät omat turvallisuuskriteerini.
Jouluhöperö minä riemuitsee, kun nyt saa virallisestikin kuunnella joululauluja ja alkaa valmistautua joulun tuloon. Hyvää ensimmäistä adventtia!

Taina

10 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana maisema - olispa täälläkin! Tunnelmallista adventtia Mansikkatilan maille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti piristää mieltä ja valaisee vähäinenkin lumi.:) Mukavaa adventin aikaa sinulle Miru!:)

   Poista
 2. Tyylikkäät kynttilät ja kaunis valkoinen maisema! :) Jos hankin ensi vuodeksi adventtikynttilät, pitää muistaa nuo metallipiikkiset numerot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tipunen! Olen tosiaan tarkka, mitä tulee kynttilöiden polttamiseen. Piikkinumerot on musta kivannäköiset ja turvalliset.:)

   Poista
 3. Ihanat kynttilät, eikä yhtään synkät! Olisipa täälläkin tuollaiset maisemat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisihan tuota lunta saanut sataa hieman enemmän, ettei sitten ekan suojasään myötä sula pois, mutta parempi näin kuin ei ollenkaan. Lumen piristävä vaikutus on kyllä ilmeinen.;D

   Poista
 4. Ensiksi täytyy ilmoittaa tämä hiveä kateuden määrä, jota minulla on täällä tuosta teidän ihanasta valkoisesta maisemasta, meillä kun on vaan sitä mustaa, iänikuista mustaa... Ihanat kynttilät, yksinkertaiset ja kauniit. Muutenkin ihanaa tämä joulufiilistely, vihdoin voi fiilistellä ihan täysillä! Kivaa viikkoa Taina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, jos voisi jotain toivoa, niin hieman lunta joka puolelle Suomea! Ei sitä täälläkään ole kuin ripaus, mutta onhan tuo tyhjää parempi. Nyt on niin kylmä ulkonakin, että tuskin sulaa aamuksi. Onneksi! Oliskohan sitä lunta tulossa lähipäivinä...En oo ehtinyt katselemaan säätiedotuksia.:) Tähdetkin on edelleen kaivamatta, kun piti värkätä joulukalenteria töihin ja siivoilla siellä ja täällä. No, huomenna mä kipuan yläkaapille! Kivaa viikkoa sinulle Kati!:)

   Poista
 5. No harmaat adventtikynttilät sopivat tähän harmaaseen kuin metallitikkunumero kynttilän kylkeen. Mäkään en laita mitään palonarkaa kynttilöiden lähelle. Olen ollut kerran todistamassa surua perheessä, joka joutui kantamaan tulipalon turmelemasta ja palokunnan kastelemasta talostaan tärkeitä tavaroitaan ulos. Onneksi ei ihmisille käynyt kuitenkaan mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Joo, on se Saimaankadun palokin edelleen mielessä. Tuli voi tosiaan olla arvaamaton...

   Poista