lauantai 22. marraskuuta 2014

KukkaterapiaaIhanaa, kun saatiin lunta tänne eteläänkin! Lauantaiaamun herätys oli paljon miellyttävämpi lumen tuoman valoisuuden ansiosta. Muuten tunnelmaa kieltämättä laski herätyskellon piippailu, nuoremmalla pojalla oli tänään koulupäivä. Äitikin oli pyydetty mukaan, joten eipä siinä muu auttanut, kun mennä mukaan. Sinänsä mukava juttu, että meidän viidesluokkalainen haluaa vielä olla äidin seurassa julkisestikin.;)

Selkeästi mulla on taas herännyt ihan kauhea tarve kukkaterapiaan. Omalla kohdallani kyse ei varsinaisesti voi olla värien kaipuusta, koska suosikkikukkani ovat valkoisia tai aavistuksen vaaleanpunaisia. Voisiko se olla tarve ympäröidä itseään elävillä kasveilla, kun muu luonto lepää tai on kuollut? Kesällä ei koe vastaavaa tarvetta, kun luonto on loistossaan...Menin eilen kukkaostoksille tuohon meidän lähikukkakauppaan, Villiviiniin, ja ilokseni löysin jaloleinikkejä valkoisena, kuten olin toivonut. Nähtyäni kylmiössä kauniita hortensianoksia, päätin ostaa myös sellaisen. Aamulla mokoma oli rupsahtanut, mikä on ihan epätavallista hortensioille. Soitin kauppaan, ja ihana Eija pyysi minua vaihtamaan oksan uuteen. Vaihtoreissulla ihastuin tulppaanikimppuun...No, nyt on kukkia siellä täällä ja kauniita onkin! Tulppaanikimppu on paras heräteostos aikoihin.;) Kimppu on kuin akvarellimaalaus.

Minä lähden tästä vaihteeksi hakemaan junioria harjoituksista. Kiitos lapsen koulupäivän, tuntuu, että viikonloppu ei ole vielä oikein alkanutkaan...Onneksi sitä on vielä jäljellä!

Rentoa lauantai-illan oloa!

Taina


14 kommenttia:

 1. Ihanaa - että pääset hänen mukaansa :) vaikka lauantait monesti ois niin mielellään kotosalla. Taidat olla ihan yhtä höperö noiden kukkien kanssa - eilen jäi ostamatta, mutta huomenna korjaan vahingon - ja ajattelin, että ensimmäisen hyasintin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano!:) Ensin hieman ihmettelin, kun oli tältä luokalta niin vähän vanhempia paikalla, mutta sitten muistin, että tosiaan, aika moni alakoulun yläluokilla oleva lapsi kieltää vanhempiaan tulemasta julkisesti nolaamaan heitä.;D Sain rutistaa kainaloonkin, eikä ollut ollenkaan karkuun juoksemassa, mutta se nyt on sellainen äiskän poika.<3

   Hyasintit on niin kauniita! Niin kuin melkein kaikki maailman kukat! Jos olisin sikarikas, mulla olis aina tuoreita kukkia kaikissa mahdollisissa paikoissa...:)

   Poista
 2. Kukat ovat ihania ja on ihan huippua kun meillä on mistä valita! Kukkahöperö siis täälläkin ;) Tuollainen mukaan hyväksyminen on ihan parasta mannaa äidin sielulle ja sydämelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihania ja mannaa!:) On kiva huomata, ettei ole yksin hurahtanut kukkiin.:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ööh..vihjaatko, että homma lähti mulla lapasesta?! No, ehkä ihan vähän...:D

   Poista
 4. Hihitän tuota tulppaanikäännettä. Kun lähtee vaihtamaan oksaa, päätyy ostamaan puskan... Tietty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toi on just niin mua!!:D Tämä heräteostos näyttää onneksi kaunistuvan entisestään, kun tulppaanit avautuvat. :)

   Poista
 5. Kiitos kauniista kuvista Taina! Kyllä on kukkaterapia tarpeeseen tähän pimeään vuodenaikaan vaikka kyllä tuo vähäinen lumikin auttaa jonkin verran.. Niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Kukkia, kynttilöitä, lunta ja tänään...vimein: aurinko!! Vähän kesti, ennen kuin tajusin, mitä tapahtui.;D

   Poista
 6. Mä olen päättänyt, että sitten kun saan "oikeita" töitä, ostan PALJON oikeita kukkia ja usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen ollut sellaiset reilun 15 vuotta kukkien himohamstraaja!;D Kukkiin laitettu raha ei tunnu minusta ollenkaan tuhlaukselta.:)

   Poista