perjantai 14. marraskuuta 2014

Niitä näitä neilikoitaViikon paras päivä on jälleen käsillä. Tänään se onkin ollut ekstrahyvä, sillä mulla oli töiden jälkeen aika sekä kampaajalle, että hierojalle. Poikkeuksellisen ihanaa!:)
Ilmeisesti olen tullut  jotenkin riippuvaiseksi postausten kirjoitteluun...Tänään ei ole sen kummempaa punaista lankaa tekstissä, johtuen hyvin olemattomasta aivotoiminnasta työviikon jälkeen, mutta menköön vaikka kukkapostauksena tämä.;) Kuvina samat neilikat parin viikon takaa ja tältä illalta. Yritän aina pitkittää leikkokukkien elinkaarta noukkimalla hyvät oksat pieniin maljakoihin. Neilikat on leikkokukista varmaan kaikkein kestävimpiä.


Lopuksi pari huomiota vielä tältä illalta: 1) Valokuvaus on paras jättää päivänvalon aikaan tästä eteenpäin pari kuukautta. 2) Googlettamalla Blossa-pullot, on meikäläinen aika hyvin edustettuna. Kyseenalaista?  Sieltä löytyi muuten mahtava superidea, nimittäin pullojen maalaaminen. Googlatkaapa!

Mukavaa viikonloppua kaikille!:)

Taina

p.s: Elän toivossa, että huomenna tuossa ikkunan alla komeilee pari matalaa tasoa, jotka ajattelin Ikeasta hakea...
 

4 kommenttia:

 1. Eiks oo hyvä et tulee niitä googlehittejä? Mun blogiin tulee trafiikkia terassikeinu -hakusanalla aika paljon, vaikka sen jutun kirjoitin jo keväällä. Ihanaa viikonloppua ja keep them coming, postauksia meinaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan se varmaan...mähän hehkutan noita pulloja vaan tyhjänä.;D Miksei Alko voisi myydä tyhjiä pulloja? Jos löytäisin esim. vuoden -06 pullon, voisin maksaa vaikka useammankin euron.:) Kiitos Kati kannustuksesta ja ymmärryksestä.:)

   Poista
 2. ihania kuvia laitoit , minusta sekin riittää : ) minulla ainakin on välillä vain pari riviä ja sitten paljon räpsittyjä kuvia - ihan millä mielen olen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toi on kyllä niin totta ja lohduttavaa. Monesti kuvatkin riittäisivät puhumaan.:)

   Poista