perjantai 11. heinäkuuta 2014

Sinisen lumoa


Pikkuhiljaa huomaan jälleen pitäväni sinisestä väristä.  Se taisi alkaa syksyllä tai talvella sinisestä puserosta, josta tuli talven aikana suosikkini. Vähitellen ilmestyi turkooseja ja vaaleansinisiä piensisustustavaroita olohuoneeseen keväällä (klik ja klik). Kesähuoneen suunnitelmassakin on sinistä. 90-luvusta alkaa olla ilmeisesti riittävästi aikaa? Ehkä tällä kertaa olen fiksumpi, enkä tunge sinistä ihan joka paikkaan.;)

 Pohjoisen reissullamme emme käyneet juuri kaupoissa, mitä nyt jotain ruokatarpeita ostamassa. Pikku vinkkinä kuitenkin, että Juvan ABC:llä on aika kiva sisustuskauppa!;) En vastustellut, kun mies kurvasi ABC:n pihaan, sillä muistin, että olin aiemminkin tehnyt ostoksia juuri samasta paikasta...Yhden uuden Green Gaten mukin ostin, tällä kertaa sinisillä kuvioilla. Pitsit ja ruusut yhdessä on siinä ja siinä, ettei ole liian romanttinen makuuni, mutta raidat ratkaisivat ostopäätöksen.;)

Uusimmassa Avotakassa (8/2014) oli kaksi juttua, joihin ihastuin, ja kuinka ollakaan sinisenä. Marokkolaiset kuviot ovat nyt kovasti muodissa, ja kieltämättä saattaisin itsekin laatoittaa esim. vessan lattian kuvioiduilla laatoilla(esim. tällaisilla), jos nyt olisimme rakentamassa. Kauniit kuvioidut lyhdyt tai astiat voisivat olla järkevämpi tapa seurata muotioikkua, jos kyllästyminen on vaarana. Huomattavasti helpompaa on hankkiutua eroon tavaroista, kuin seinä- tai lattialaatoista... Alakuvassa näkyvä marokkolaiskuvioinen kangas Avotakan sivulta on mielestäni aivan ihana! Pöytäliina lesähuoneeseen tai yksi verho valkoisten seuraksi...tyynyjä? Tätä voisin hakea Eurokankaasta pari metriä joka tapauksessa...Metrihintakaa ei näytä pahalta.Samassa Avotakan jutussa oli myös muovimatto, joka sopisi mielessäni kesähuoneen tyyliin. Ruskeaa, harmaata ja valkoista kaveriksi, ja kylläpä näyttää hyvältä! Kuva on siis samasta Avotakasta, ja mattoa saa lehden mukaan Perobasta. Pieni ongelma on, ettei kyseistä kauppaa taida olla missään lähimaillakaan!


Näitä sinisävyisiä kuvia katsellessa muistin myös, että jo monta vuotta olen haaveillut ompelevani jotain kivaa kotiin vanhoista farkuista, joita hilloan kodinhoitohuoneen kaapeissa. Jokohan tänä kesänä olisi se aika, että toteuttaisin aikeeni.:)Sehän on muuten perjantai, vaikkei näillä päivillä niin väliä olekaan lomalla! Karkkipäivä, joten sinisestä inspiroituneena, valintani osui johonkin sinikääreiseen... 

Aurinkoista viikonloppua!
Taina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti