perjantai 18. heinäkuuta 2014

Voin kuulla laulua Aigeian


Viime aikoina olen saanut kuulkaas ihan selviä merkkejä, että meikäläisen pitäisi olla just nyt Kreikassa.;)

Joku pakkomielle kuvata ovia vaivaa, mutta kun ne ovat niin kauniita...


Ensinnäkin kolmella viimeisimmällä aamulenkilläni olen ihan selvästi haistanut suolan ja meren tuoksun. Ihan täällä kuivalla maalla, niin! Koska tuo meren tuoksu on tullut joka kerta samassa paikassa lienee sille joku muu luonnollinen selitys. Minulle se oli heti ensimmäisellä kerralla selvä merkki siitä, että nyt pitäisi jo olla Kreikassa.;)Toinen merkki kolahti postilaatikkoon viikko sitten Lidlin mainoksen muodossa: Kreikan herkkuja tarjouksessa tarjouslehtisen verran. Kuvia katsellessa oli helppo palauttaa mieleen kreikkalaisen keittiön antimet: kreikkalainen salaatti, tzatziki, kana, joka on parempaa kuin missään muualla, suussasulava lammas...Pahimpaan Kreikka-kuumeeseen kuuntelin yksi päivä kreikkalaista radiokanavaa, mutta ensin siitä nousi vain kovempi kuume, alkoi tehdä mieli kylmää Mythosta, ja seuraavina päivinä radiokanavat taisivat olla lakossa, sillä en saanut kuulumaan niistä ensimmäistäkään. Ehkä parempi niin.
Vaikka Suomen kesä on paras, niin ilman kunnon reissua tämä tuntuu silti jollain tavalla kärvistelyltä. Sorry, jos kuulostaa turhalta valittamiselta! Jos jostain ilmaantuisi pari ylimääräistä tonnia, olisi matkan suunta selvillä: jonnekin päin Kreikkaa, ehkä saarihyppelylle. Mintun kuukaudenhaaste toteutui tällä kertaa vanhoja matkakuvia käyttäen.:)


Kreikalle sydämensä menettänyt
Taina


8 kommenttia:

 1. Täällä tointn Kreikka-fani. Erityisesti tykkään Kreikkalaisesta ruasta ja myös maisemat siellä ovat kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Olen yllättynyt siitä, kuinka vaikea itseni on hyväksyä sitä seikkaa, että tänä kesänä ei pääse Kreikkaan. Siellä on jollain tapaa niin kotoisaa, riippumatta lomailukohteesta, vaikka toisaalta ihan paras paikka irtautua kotiympyröistä. Ainakaan siellä ei tarvitse vahdata säätiedotuksia ja uhkaavia sadepilviä!;)

   Poista
 2. Näyttää ihanalta! Mä en ole koskaan käynyt Kreikassa. Hmm... pitää varmaan alkaa suunnitella matkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskallan suositella! En taida olla ainoa Kreikkaan hurahtanut...Espanja ja Italiakin ovat ok, mutta niissä molemmissa joutuu ainakin jonkin verran pelkäämään esim. varkaita. Kreikassa tätä pulmaa ei ole ollut. Espanjassa kyllästyin myos siihen, että ihmiset käytännössä koko ajan huusivat (puheassaan) toisilleen.:)

   Poista
 3. Täällä kanssa tahtoo Kreikkaan. En ole kuin kerran siellä käynyt ja koukkuun jäin. Enemmän on tullut viimevuosina käyty Espanjan puolella mantereella että Kanarialla, joista tykkään kyllä myös... Kiva blogi sinulla täällä ja uudeksi lukijaksesi jäänkin samantein ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla, että tykkäsit, ja tervetuloa lukijaksi! Sydäntä lämmittää<3
   Kreikka on upea maa, ja vielä monta saarta, ja muutakin paikkaa mantereelta, on näkemättä...Onkos tänään lotto illalla?;)

   Poista
 4. Pakkomielle-kuvata-ovia-virus on minuunkin iskenyt täydellä teholla. Joten ymmärrän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se virus on kyllä sitkeässä ja sivuoireena menee ikkunat ja parvekkeet myös!;D

   Poista