lauantai 19. heinäkuuta 2014

Villa Amaraada


Ystäväni Maiju laittoi viestiä, että voisimme mennä yhdessä katsastamaan täällä meilläpäin avatun uuden sisustuskaupan, josta hän oli paikallislehdestä lukenut. Olin tietenkin heti juonessa mukana, ja niinpä ajelimme hieman sateisena iltapäivänä Nastolan Montarissa sijaitsevaan Villa Amaraadaan.
Omistaja Pasi Vuorinen kertoi meille, että Villa Amaraada oli kokeiluluontoisesti auki viime kesänä jonkun kerran, ja nyt sitten koko kesän. Liike toimii myös netissä ja Helsingissä Fredrikinkadulla. Kaupan oli vaikka mitä ihanaa: vanhoja kalusteita, uusia kalusteita, itsetehtyjä kalusteita ja piensisustusta. Olisin voinut (siis jos lompakko olisi hieman pulleampi) ostaa vaikka uuden Horward-sohvan tai poron taljan tai ihania valaisimia, vanhat maalarin tikapuut puutarhaan, ihan vain muutamia mainitakseni...Vanha puu, pellavaiset tekstiilit, taljat, maanläheiset värit...Miten luonnollisen rauhallista ja kaunista!


 

Eniten ihastuin kuitenkin itse rakennukseen, vanhaan navettaan, joka on ainakin kaupan puolelta hienosti kunnostettu! Voisin asua jossain tällaisessa, jossa on katto korkealla, hirsiä, tiiliä, valkoista, rapattua pintaa. <3


 


Enhän  mä tietenkään sieltä tyhjin käsin voinut lähteä!
Metallilautanen ja lasikupu muodotavat juuri sopivan parin. Kuvun alle ajattelin laittaa kukkia tai jotain muuta kaunista. Kiitos Maiju, kun ehdotit tätä reissua!:) Suosittelen muillekin  kauneudesta tykkääville, ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!

Taina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti