keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kesäkuu

Enpä tiedä, onko koosteista kovin paljon iloa muille kuin itselle...ehkä myös satunnaisille blogivierailijoille? Itselle ne ovat sitäkin mukavammat. Kun tuntuu, että kuukausi hurahti tuosta noin vain ohi, niin kuviin ja tunnelmiin palatessa huomaa, että kuukauteen mahtuukin monenlaista! Oikeasti kesäkuu tuntui pitkältä, mahdollisesti kurjien säiden vuoksi...Onneksi kesää on vielä runsaasti jäljellä, ja toivottavasti ne oikeat kesäsäät vähitellen siirtyvät tänne meillekin.

Kesäkuu alkoi vauhdikkaasti. Esittelin kesäisen Lahden matkailuhelmiä: satamaa, Pikku-Veskua ja Enonsaarta. Piknikistä nautittiin varuskunta-alueella Milljazzien merkeissä, ja pihaa tuli kunnostettu ja kesäkukat sain ruukkuihin juhannuksen alla.

Ruokapuolella kokeilin mm. avokadon grillaamista(suosittelen!) ja vanhana suosikkina laitoin mansikkaa salaattiin. Levontaa tuli harrastettua normaalia kesäkuuta enemmän, kiitos sadepäivien. Päivänvalon näkivät mm. päärynä-kinuskikakku, brita-kakku yms..

Loppukuusta minut valtasi kova raitakuume, jonka tuloksena syntyi tuubihuivista mekko, ja tilkusta raitaviirejä. Sisustus Chillin pop up-myyjäisissä kävin ostoksilla samoin kirppareilla. Mökillekin ehdittiin ennen kuun vaihtumista auringosta nauttimaan. Loppujen lopuksi sillä säällä ei ole NIIN suurta merkitystä. On tehtävä sen, minkä pystyy ja yritettävä tehdä ne asiat, jotka oikeasti haluaa. Omalla kohdallani huomaan, että voin ruksata suurimman osan niistä jutuista, joita listasin kesän toivelistaan.:)

Taina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti