torstai 30. lokakuuta 2014

Suunnitelmia luonnonvalossaMikä lie vatsapöpö iskenyt viime yönä, mutta tässä sitä parannellaan kipeää vatsaa...Toivottavasti menee pikavauhtia ohi, sillä olisi niin kiva päästä ulos, kun aurinkokin paistelee! Olen tyyppiä "tulen mökkihöperöksi", jos en pariin päivään pääse neljän seinän sisältä...Sairaspäivästä pitää tietenkin yrittää ottaa se ilo, mitä saatavilla on, ja tänään se ilo oli sisään tulviva luonnonvalo. Tuossa puolenpäivän maissa napsin vertailun vuoksi (eiliseen) kuvia olohuoneesta päivänvalossa. On se vaan niin, että keinovalossa saa tuolla meikäläisen kameralla vain kellertäviä kuvia. Eilen aika monessakin blogissa tuskailtiin valon vähyyttä, ja Uuden kuun Emilialla näyttäisi olevan ratkaisu pulmaan. Auttaisikohan kirje joulupukille?;)


Tässä sohvalla maatessa olen tietenkin suunnitellut uutta järjestystä olohuoneeseen...
Televisio nousisi suunnitelmissa seinälle, joko nykyiseen paikkaan (kuvissa taitaa näkyä vain osittain) tai tuonne olohuoneen ja kirjaston väliseen nurkkaan. Parhaiten telkkaa voisi katsella samalta paikalta kuin nykyäänkin eli sohvalta, joka on takan vieressä, myöskään uusi sohva ei haittaisi telkan näkyvyyttä. Uuden sohvan paikka olisi nykyistä sohvaa vastapäätä ja sohvapöytä siirtysi lähemmän vanhaa sohvaa ja takkaa. Ikkunan alle voisi vielä hankkia sen matalan laskutason, jotta ikkunat eivät peittyisi...ja mulla olisi paikka satunnaisille ruukkukasveille tai kevätkylvöille!


Mitäs sanotte? Onko tv:n seinälle nostamisessa jotain huonoja puolia? Johdot voisi varmaan piilottaa listan alle? Tähän kotiin muuttaessamme ajattelin, että en missään nimessä halua sohvia vastakkain, mutta nyt se onkin alkanut tuntua hyvältä vaihtoehdolta. Naisen mieli nyt on sellainen...häilyväinen, ainakin mitä tulee kodin sisustamiseen!;)

Taina

2 kommenttia:

  1. Varmaan telkkarin seinittäminen vaatii hyvät tukisysteemit ja seinän sisuksista sopivalta kohtaa koolaukset. Eikä sitä sitten hevin vaihdeta muualle. Onko piuhoille paikat missä? Äh, en minä tiedä, miten helppoa se olisi. Voisiko se olla nurkassa tv-tasolla vai onko liian matalalla?

    VastaaPoista
  2. Nurkassa tv-tason päällä on vaihtoehtona varmaan liian matalalla. E:n huoneeseen laitettiin hiljattain telkka, joka on telineellä seinässä. Kieltämättä ärräpäitä lenteli aluksi, kun telineen mukana ei tullut ohjetta, mutta hyvin tuntuu olevan seinässä kiinni. Se siinä sitten on, että paikkaa ei kovin kevyesti enää vaihdeta...Olohuoneen telkka on ollut nyt kahdessa eri paikassa yhdeksän vuoden aikana, ehkäpä kolmas kestää niin kauan, että sitten on jo tarve tehdä seinillekin jotain maalausta tms...

    VastaaPoista