tiistai 14. lokakuuta 2014

Huivit ojennukseenKylläpä voi vaihteeksi olla tahmean tuntuinen päivä. Ja kappas, aurinkoa ei olekaan näkynyt muutamaan päivään, joten syytä ei tarvitse sen suuremmin ihmetellä. Pikkaisen tosin voisi syyllistä peilistäkin haeskella, sillä kerättyäni voimia töistä tultuani, saankin illalla yleensä ihmeellisen virtapiikin, eikä mua huvita yhtään mennä nukkumaan! Aamulla puolestaan on niin pimeää, että unia voisi helposti jatkaa tuonne yhdeksän korville. Koska tykkään itsestäni, niin osoittelen ehkä mielummin syyttävällä sormella muita. Pitäisiköhän tehdä joku manifesti vai peräti manivesti noihin töiden alkamisajankohtiin liittyen?!;) 

Asiasta kolmenteen: Minusta ei mitään muotibloggaajaa saisi tekemälläkään. Päivän aihe liippaa kyllä muotia läheltä, mutta mannekiineina toimivat Ikeasta ostetut keittiötarvikkeille tarkoitetut tangot. Tykkään käyttää huiveja varsinkin töissä, sillä toisinaan on hieman käynyt veto ikkunoista...Meillä ei olekaan homeongelmaa.:P Sen sijaan huivien säilytys on ollut ongelma, jota en ole osannut ratkaista kuin vasta hiljattain.

Nyt saatte nähdä karut ennen- ja miellyttävämmät jälkeen-kuvat meidän vaatehuoneesta. Olen sitä ennenkin esitellyt täällä. Joskus vuosi sitten laskin Karlan innoittamana kaikki vaatteeni (klik).

Ensin jälkeen-kuvat, koska Facebook nappaa yleensä ekan kuvan otsikon kaveriksi.
 
Ihme, jos tästä laukkuhuivimytystä mitään löytää!

Oli vaatehuone päässyt taas sellaiseen sekasotkuun...Voin vakuuttaa, että ennen näitä näkemiänne kuvia olin jo siivonnut hyvän aikaa, jotta mahduin ylipäätään astumaan vaatehuoneeseen.

Olen todella tyytyväinen tähän uuteen järjestykseen. Laukkuja varten olleita naulakoita nostettiin reilusti ylöspäin, sillä laukkuja tulee vaihdettua paljon harvemmin. Vapautuneeseen tilaan kiinnitettiin kaksi keittiötarviketankoa pääällekkäin noin puolen metrin päähän toisistaan. Tangoissa roikkuvista huiveista on helppo valita asuun sopivat vaihtoehdot. Kuvia varten siirsin ylemmän tangon huiveja hieman sivuun, jotta systeemi käy selväksi. Epäilen, että ystäväni Reetta tarvitsisi huiveilleen ehkä viisi tankoa, mutta minun huiveilleni kaksi tankoa on ihan riittävästi.:)

Lopuksi voin vielä todeta, että näköjään blogin kirjoittaminen auttaa tahmaisen tiistain muuttamiseen paremmaksi. Kokeilkaa tekin!:)

Taina

 p.s: Muistathan arvonnan edellisessä postauksessa!

4 kommenttia:

 1. Mä oon kans huivi-ihmisiä. Se on niin kiva tapa saada peruspusero näyttämään vähän puetummalta ja toisaalta ne tuovat vaihtelua pukeutumiseen. Mun vaatehuone on niin järkyttävässä kunnossa, ettei sinne tohdi kamera kädessä mennä. Pitäisiköhän ryhdistäytyä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein siivouksen noin puolitoista viikkoa sitten ja yhä edelleen, kun aamuisin astun vaatehuoneeseen, koen ihmeellisen avaruuden tunteen.;) Aika hämmentävää.:P Lomapäiviä ei kannata ainakaan moiseen tuhlata!!

   Poista
 2. Huivi-ihminen täälläkin ja jatkuvasti, lähes aina oikeastaan, olen huivi kaulassa. Hyvä vinkki tuo tankosysteemi, kiitos! Tutulta kuulostavat myös nuo iltapuhtipuuskat ja myöhäiset nukkumaanmenot. Ja mitä pimeämmäksi aamut käyvät, sitä vaikeammiksi ne tulevat - osa vaikeudesta on kyllä juuri tuota ihan omaa syytä. Liukkaampaa keskiviikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta voisin tosiaan siirtyä sinne peilin ääreen taas keskustelemaan itteni kanssa!:D Just nyt ei väsytä yhtään ja työkavereille leivotut kakut on uunissa ja voisihan tässä vähän töitäkin vielä...Kun on kova pää, niin ei opi helpolla.:)
   Pidän mielessäni sun toivotukset aamusta lähtien, kiitos!

   Poista