keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Väriä viikkoon - turkoosiPunaisen lisäksi meiltä löytyy toinenkin pirteä ja kirkas väri, turkoosi nimittäin. Satunnaisesti ja pienissä määrin sitä on ollut olohuoneessakin, mutta enimmäkseen vain toisessa lastenhuoneista. Kuvissa seinä näyttää aika vaaleansiniseltä, mutta luonnossa väri on kirkkaampi kuin vaaleansininen. Verhossa ja tyynyissä on samaa turkoosia raidoissa.

Tällä hetkellä olohuoneessa on turkoosia vain parin palikan verran.Väriä viikkoon-haaste matkaa tästä nyt Kotonasi-blogin Annukalle. Olepa hyvä!:) Äläkä Annukka välitä, ei meiltäkään taida noita kirkkaita värejä löytyä näitä kahta väriä enempää.:) Meidän kodin punaiset väripilkut voit käydä kurkkimassa täältä.


Olen ihan innoissani, sillä menen tänään katsomaan ystävieni kanssa "Kaikki äitini, kaikki tyttäreni" esitystä Sibeliustaloon! Olen kuullut niin paljon hehkutusta etukäteen, että odotukset ovat todella korkealla. Kerron sitten, oliko esitys odotusten mukainen...


Keskiviikkoterveisin,

Taina

4 kommenttia:

 1. Mulle tulee kyllä vaikeuksia löytää noin paljon väriä ainakaan meidän talosta. Kelpaakohan haasteeseen musta ja valkoinen? Kivaa iltaa esityksen parissa! Muutenkin Sibeliustalo on mielestäni kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kuule Kati mullakin! Ajattelin kyllä laskea väreiksi myös mustan, valkoisen ja harmaan, sillä niihin mun on ainakin turvauduttava, jos aion ylipäätään tehdä loput postaukset! Katsotaan nyt. Ei ole Arjen Timantteja Anultakaan tullut kuin yksi postaus aiheesta, että olisiko kenties sama ongelma.;)
   Oli mahtava esitys ja Sibeliustalo on puitteiltaan upea!:)

   Poista
 2. O-ou. Pitäiskö tässä ruveta kipinkapin maalaamaan :D?
  Vai kelpaako valkoinen, beige, harmaanbeige, ruskea ja vähän tummempi ruskea :D

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ihmeessä tän takia!;) Mun mielestä nuo kuvailemasi värit sopii postausten aiheiksi vallan mainiosti, ja tuovat sitä väriä sopivasti meidän molempien elämään omissa kodeissamme.:)

   Iloista viikonloppua Annukka!:)

   Poista