sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sunnuntaiaamun hämärässäMukavaa sunnuntaita! Vaikka sää on harmaa, niin voipa ainakin nautiskella kynttilän valosta ja muista tunnelmaa tuovista jutuista, kuten takkatulesta tai vaikkapa pallovaloista.:) Tuollaisista kuin kuvassakin näkyy...Aasinsiltaa pitkin muistutus ja ohjeet siitä, kuinka pallovalojen ja Fazerin suklaiden arvontaan voi osallistua vielä tänään kello kuuteen asti:

Jos olet kirjautunut lukijaksi blogiini Bloggerin kautta tai tykännyt Mansikkatilan mailla Facebook-sivusta, riittää, että jätät kommentin arvontapostauksen perään. Ai, miten kommentin voi jättää, jos ei omista Google-tiliä? 

Klikkaa arvontapostauksen perään kommentoi. Kirjoita kommentti, jonka avulla löydän sinut, jos voitto osuu kohdalle. Valitse profiiliksi nimetön. Paina julkaise. Kone pyytää todistamaan, ettet ole robotti, joten näppäile vielä numerot ruutuun ja lopuksi uudestaan julkaise. Homma toimii samalla tavalla, jos ylipäätään haluat jättää kommentin postaukseen. Kommentteja on kiva saada ja lukea!:)

Illalla palaan voittajien kera...

Taina

2 kommenttia:

 1. Sullakin on Blossa hyötykäytössä :) ? Vai tunnistanko pullon väärin?
  Itse eilen justiin ajattelin, että valkoinen pullo on niin kaunis, ettei sitä raski heittää pois. Oksia siihen varmaan laitan kaveriksi.

  Ja hieno uus banneri sulla <3. On päässeet nuo lautasetkin kuvaan...
  Mulla on uudistus kanssa koko ajan mielessä, mutta en vaan saa aikaiseksi, kun jotenkin se on niin työlästä muka. Tai sitten en vaan osaa.

  Mukavaa sunnuntaita! Justiin tulin metsälenkiltä. Oli ihanan happirikas tihkukeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi metsälenkki kuulostaa ihanalta! Arvaapas, mitä mä olen tehnyt tänään? Istunut autossa ja ratkonut arvoituksia! Sekin oli kyllä tosi kivaa, mutta jalat on nyt puuduksissa. Osallistuttiin naisystävien kanssa Leijona-ajoon ja ajeltiin ristiin rastiin vihjeiden perässä...:)
   Kiitos kehuista! On kuule tässä lomalla ollut aikaa pistää blogiin uutta ilmettä ja siivota myös keittiön kaapit. Ehkäpä se arki tuntuu sujuvammlta, kun ei ole kumpikaan näistä enää mielessä, että pitäisi, ja pitäisi...
   Ja Blossa! Mulla on kolmen vuoden pullot jemmassa, mutta punaisen jätin nyt kaappiin. Tän vuoden on lila, ja enpä tiedä, haluanko sitä lainkaan. Jos oisin saanut valita pullon värin, olisin valinnut mustan tai harmaan.:) Yllätys!:))

   Poista