perjantai 31. lokakuuta 2014

Lokakuu oli blogikuuVuosi lähenee loppuaan, ja taas yksi kuukausi on liitetty menneiden päivien helminauhaan. Lokakuusta muodostui minulle blogikuukausi. Taisin postata ahkerammin kuin kertaakaan aikaisemmin ja aiheista oli enemmänkin runsaudenpula kuin puute. Blogin ilmettä tuli uudistettua, valokuvausta harjoteltua ja huomasin oppineeni uutta. Instagramin ihmeelliseen maailmaankin tuli sukellettua.

Blogini sai myös ison tukun seuraajia Facebookin puolelle ja uusia lukijoita kirjautui blogiin monen monta.  Kiitos luottamuksesta ja tervetuloa!:) Teette tästä harrastuksesta mielekästä!

 
Kotona puhalsivat järjestyksen tuulet voimakkaampana kuin moneen vuoteen, vieden ylimääräisiä tavaroita kiertoon ja laittaen vanhoja parempaan ojennukseen. Lokakuu yllätti minut positiivisesti monin tavoin. Mitä mahtaa tuoda marraskuu mukanaan...

Taina

8 kommenttia:

 1. Onnittelut upeasta kuukaudesta! Noinhan se monesti menee, että onnistumiset ja uudistumiset poikivat uusia kun hyvä mieli kantaa eteenpäin. Yhtä upeaa alkavaa marraskuuta sinulle ja kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Niin mukavaa, kun jaksat jättää käyntikortin vierailustasi!:) Mulla on nyt joku hirveä tarve uudistua ja uudistaa vähän kaikkialla. Vissiin liian kauan asiat on vaan olleet samalla tolalla.
   Mukavaa marraskuuta ja viikonloppua, Anu!:)

   Poista
 2. Vauuuu! Meistä on sukeutumassa oikein kunnon blogimuijia! :) Mulla nimittäin on ihan sama juttu että lokakuu oli todellinen bogikuu ja postauksia kertyi jopa 23 ja blogia on uudistettu jne. Eikä ole ollut aiheista pulaa. Tämä harrastus tosiaan vie mennessään ja intoa piisaa todella paljon. Saa sitten nähdä kauanko se jatkuu, mutta toistemme kannustuksella on tosi paljon merkitystä ja sinäkin olet yksi niitä ihmisiä, jotka ovat kannustaneet minua eteenpäin. Kiitos Taina siitä ja kiitos kivasta blogistasi, jossa on mukava vierailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Kati, ihan samat sanat! Sun ja Anun (tuossa yllä) kannustuksella ja kommenteilla on ollut suuri merkitys mulle! Ja Ute Liaan ja Annukan myös.:) Linkkirinki ja Pienen Linnun blogilinkit on myös osaltaan tuoneet uutta tähän bloggaamiseen. Oletkin blogiemäntänä tällä viikolla, hienoa!:D Vai, että blogimuijia...;D

   Poista
  2. Kiitos Taina, eiks se blogimuija ole aika hyvä arvonimi ;)

   Poista
 3. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Tia! Kävin jo katsomassa, ja täytyy ehtiä vielä osallistumaankin.:) Tänään on ollut sellaista haipakkaa, etten ehtinyt edes nimeä jättää käynnistäni - saati tutkia blogiasi tarkemmin!:)

   Poista