perjantai 3. lokakuuta 2014

Mood boardPerjantaiterveiset sairastuvalta! Mitenköhän pääsisin tästä ylikunnollisen työntekijän syndroomasta, ja lakkaisin sairastamasta  viikonloppuisin? Onneksi tässä on kehittynyt vuosien saatossa melko hyvä vastustuskyky pöpöille! Pieni epäilys poskiontelontulehduksesta hieman nakertaa... Toivottavasti ei sitä kuitenkaan! Sairastaminen ei ole koskaan kivaa, mutta jotenkin todella tylsää se on viikonloppusin, kun olisi mukava ehtiä tekemään kaikkea, mitä ei viikolla ennätä. Sinänsä tälle viikonlopulle ei ollut suuria suunnitelmia, paitsi yhdet peruuntuneet kaveritreffit, jotka siirtyivät nyt viikolla eteenpäin. Pöh! 

Mrs. K:n kuukauden blogihaaste tulla tupsahti jälleen postilaatikkoon, ja useammankin niistä voisi toteuttaa, oli niin kivat aiheet. No, suklaasta tuli jo kirjoitettua ja kuvattua...Aloitin listan ykkösestä, ja menin siitä, mistä aita on matalin,  elikkä aukaisin oman Pinterest-kansioni ja klikkailin inspiroivat kuvat yhteen, ei kun kolmeen, kasaan. Tässä omat mood boardini, joille ei näytä olevan minkäänlaista suomennosta olemassa.


Maanläheisiä värejä: harmaata, ruskean eri sävyjä, mustaa, valkoista, lilaa. Pehmeitä neulepintoja, runsautta, rouheutta, kynttilöiden lämpöä, osuvia sanoja...Rentouttavaa ja inspiroivaa viikonloppua!

Taina

8 kommenttia:

 1. Oi, kiva haaste tämä. Täytyypä itsekin tsekata nuo Mrs K:n haasteet, tämän ainakin voisin toteuttaa mielihyvin. Nämä on niin nättejä nämä sinun, että pitää olla tarkka ettei tule liian samanlainen meikäläiselle. ;)

  Paljon sympatioita sairasvuoteelle, toivottavasti menee pian ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Veikkaan, että sun Pinterest-kansiossa on paljon samoja kuvia kuin mulla ja sehän on täysin luonnollista, että niistä miljoonista kuvista tulee poimittua ne samat, kun tykkää samantyylisistä jutuista. Olenkin meinannut linkittää sen kansioni tänne, vaikka olen sen tavallaan aloittanut ihan vain itseäni varten. Mutta miksi en jakaisi sitä ihan avoimesti? Mrs K:n haasteet on kivoja! Niitä suosittelen lämpimästi<3 Ei tarvitse odottaa haastetta, vaan ne on kaikille tarkoitettu.
   Mukavaa viikonloppua sinulle!:)

   Poista
 2. Sairastaminen todellakin o n tylsää :(. Ja ehkä kaikkein tyhmintä sellainen puolikuntoisena oleminen, kun ei ole kunnolla kipeä pysyäkseen sängyssä, muttei oikein mitään jaksakaan.

  Taulut on aivan ihanat. Ruskea ja kaikki maanläheiset jutut vaan nyt on niin mun lemppareita.

  Toivon pikaista ihmeparanemista sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!<3 Kummasti tuntuu heti paremmalta, kun saa näin mukavia ihmeparantumisterveisia.;)

   Poista
 3. Mieltsit mielialalevyt - tunnelmalaudat - tuulitaulut :D Näyttää ruskeavoittoiselta. Täytyypä kurkata Mrs.K:n haastetta. Viime kuussa jäikin väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeaa ja harmaata, syksyn tunnelmaa. Tuota suomennosta täytyy ehkä vielä kehitellä.;)

   Poista
 4. Oi, mä niin rakastan tuota ensimmäistä! Ihanat värit! Kiitos linkkauksesta! :) Linkkaa ihmeessä se suklaapostauskin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!:) Ehkä mä sitten linkitän tuon suklaapostauksenkin...Mukavaa viikonloppua sinulle!:)

   Poista