perjantai 17. lokakuuta 2014

Loman alkajaisetSilloin "ennen vanhaan" eli noin 20 vuotta sitten, meillä oli tapana kokoontua usein kavereiden kanssa erilaisilla kokoonpanoilla pelaamaan lautapelejä tai korttia. Seurusteltiin jo silloin mieheni kanssa ja oltiin aikamoisen voittamattomia Pictionaryssa ja Aliaksessa.;)
Esikoisen kummien kanssa on näitä peli-iltoja harrastettu, kunnes kaikilla alkoi olla työkiireitä ja pieniä palleroita. Rippijuhlissa tuli puheeksi, että pitäisi järjestää (todella) pitkästä aikaa peli-ilta. Tämä ystäväperhe onkin tulossa tänään kylään!:) Herkutellaan tortilloilla ja pelataan pelejä. Saapa nähdä, vieläkö me miehen kanssa pärjätään.Tällä viikolla havahduin siihen, että ulko-ovessa oli vielä kesäinen ovikranssi. Pikaisesti kävin ostamassa vuodenaikaan sopivamman meidän lähikukkakaupasta, Villiviini Kukka-ja Pihapalvelusta


Katajainen kranssi on tyylikäs ja kestävä. Nyt sopii vieraiden tulla. Mukavia lomapäiviä lomalaisille ja leppoisaa viikonloppua!:)

Taina

4 kommenttia:

 1. Ihana kranssi! Mulla ei ole ollut kranssia ovessa, mutta ehkä pitäisi olla. Ne on vaan niin kalliita, etten tahdo raaskia. Ihanaa lomaa Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihana! Tällä oli hintaa vain himpun verran yli 20, joten aika edullinen minusta.:)

   Poista
 2. Lautapelit ovat ihan parhaita ja (jostain sattuneesta syystä) Alias on yksi ehdottomia lemppareitani! Voi, pitäisikin järkätä oikein kunnon peli-ilta. Ennen vanhaan mekin lautapelailitiin paljon enemmän aikuisten kesken, mutta pienten lasten myötä siihen tuli tauko. Tuttu kaava siis teillä :) Pitäkäähän hauskaa! Aivan ihana myös tuo kranssi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Vieraat lähtivät juuri, mutta niin kivaa oli, että sovittiin,että tämä otetaan uusiksi pian.:)

   Poista