keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tilaa ja valoaTäällä meidän kotona on käynyt aikamoinen tavaroiden vähennysvimma viime viikkoina. Viimeisimpänä eilen lähti olohuoneesta toinen sohva, jonka sain myytyä netin kautta uuteen kotiin. Olin niin kyllästynyt sen möhkälämäiseen olemukseen, sillä oikeasti tykkään kaikkein eniten valosta ja avaruudeesta. Sohva tuntui vievän olohuoneesta molemmat.:) No, nyt on tilaa ja valoa...tai ainakin tilaa. (Valitettavasti ehdin tänäänkin kotiin vasta siinä vaiheessa, kun ihana auringonpaiste oli siirtynyt jonnekin muualle...Sorry siis, nämä keinovalossa otetut kellertävät kuvat!)

Kolmesta sohvasta on jäljellä enää halvin: Ikean Ektorp. Ei ehkä hivele silmiä ulkonäöltään, mutta koko perheen mielestä tämä oli sohvista mukavin istua, löhötä ja ottaa päiväunet. Siksi Ektorp sai jäädä ja muut lähteä. Kaveriksi olen ajatellut pienempää Ektorpia, mutta juuri nyt nautin todella paljon siitä, että mikään ei ole olohuoneen suurten ikkunoiden edessä. Parasta olisi, jos tuohon ikkunoiden eteen ei tarvitsisi laittaa mitään, mutta valitettavasti tv:n paikka sanelee sohvien paikan. Ja miehelle tv:n paikka on tärkeä juttu! Pitää nyt kuitenkin vielä miettiä, että olisiko tähän mitään ratkaisua...Ikkunan alle voisi hankkia jonkun matalan tason tai laatikoston, jonka päälle mä voisin viritellä näitä iänikuisia kukka- tai kynttiläasetelmia.;)


 
Viikonloppuna hain kesähuoneesta tavaraa sisälle, sillä siellä tuskin tulee istuskeltua muutamaan kuukauteen. Lampaantaljat virittelin jälleen keittiön tuoleille tuomaan pehmeyttä ja lämpöä.
Nyt mua odottaa jälleen treenikuskin hommat. Heissulivei!:)

Taina

4 kommenttia:

 1. Jaahas, se on taas blossa-aika. Nuo olkkarin isot ikkunat ovat upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se!;) Jos nyt rakentaisin, saisivat ikkunat olla olohuoneessa lattiaan saakka.:)

   Poista
 2. Voi kun on nättiä ja tosiaan avaraa. Mä olen ihan tosissani miettinyt, että kirjoitan vielä oodin Ektorpille. Meillä on niitä kaikkiaan kolme ja en kyllä muuhun vaihtaisi! On niin ihanaa välillä vaihtaa pestyt puhtaat päälliset tai välillä ostan ihan uudetkin kun valkoiset ei kovin kalliita ole. Ne on myös ihan parhaat istuan ja löhötä ja todella huolettomat lapsi-koiraperheessä. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!<3 Mä voin tehdä jonkun säkeen siihen sun Ektorp-oodiin.;) Meidän Ektorp on yhdeksän vuotta vanha ja toiset päälliset on menossa, koska ekat onnistuin jotenkin repäisemään rumasti niitä sohvan päälle viritellessä. Tosiaan uudet päälliset oli niin edulliset, ettei sillä hinnalla saa montaa metriä kangastakaan. Valkoisten päällisten lisäksi mua houkuttais ostaa harmaat. Yllättäin meiltä löytyy myös beiget päälliset.:)

   Poista