sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Arvonnan voittajatIhan mahtavan pitkältä ja rentouttavalta on tämä syysloma tuntunut! Ilmeisesti se, ettei lähde kotoa minnekään, oli tällä kertaa onnistuneen loman salaisuus. Pitkään nukuttuja aamuja, ystävien tapaamisia, hieman niitä järjesteltyjä kaappejakin.;) Totesin tuolla kommentissa, että ehkä arki sujuu luistavammin, kun on saanut keittiön kaapit hyvään järjestykseen. Nyt kun availen kaappien ovia ja laatikoita, koen joka kerta sellaisen epäuskon tunteen: Onko tämä MUN kaappi/laatikko?;)
Oli myös ihanaa, kun blogille pystyi uhraamaan hieman tavallista enemmän aikaa. Sain ulkoasua muokattua ja valokuvaustakin ehdin vähän harjoittelemaan. Voi, kun tuota luonnonvaloa olisi paremmin saatavilla, mutta totuushan on, että kaksi kuukautta tässä vielä kuljetaan kohti pimeämpää...
Sitten siihen arvontaan...Kiitos kaikille ihanille, jotka luette blogiani ja suurkiitos teille, jotka lisäksi jaksatte kommentoida tai/ja tykätä Facebookissa!<3 Blogin parhaita puolia on vuorovaikutus lukijoiden kanssa. :) Tervetuloa uudet lukijat ja tykkääjät, toivottavasti viihdytte!

Tuo meidän juniori toimi onnettarena, ja voitot menivät seuraaville: Pallovalot ja suklaalevyn voitti Vilja. Onnea!:) Suklaalevyt lähtevät lisäksi Tinkalle ja Suville Omppulaan. Onnea molemmille!:)

Iloisella mielellä kohti uutta viikkoa!

Taina

6 kommenttia:

 1. No hitsinvitsi, kun tuli arvonnassa huti, mutta kestän kyllä :). Tästä pimeydestä en oo niin varma..
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille! Ihana kuva muuten susta Taina! Tsemppiä työviikkoon! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Onnea Suvi!:) Nyt on pää auki, lottoa vetämään?;)

   Poista