perjantai 8. elokuuta 2014

Perjantai


Voi, jotenkin näiden blogitekstien kirjoittaminen venyy joka ilta puolille öin! Johtuneeko ihan siitä, että pihalta ehtii sisälle vasta joskus yhdeksän aikoihin, niin tänäänkin... Työpäivän jälkeen haettiin viimein ostamani uudet tuolit Iskusta, minkä jälkeen siivoilin pihaa ja autoin miestä, sen vähän, minkä pystyin. Hän laittoi nyt illalla kesähuoneen katolle pressua rakennusta mahdolliselta sateelta suojaamaan, kunnes saadaan huopa katolle paikoilleen. 


 

Kauheasti olisi kaikkea tehtävää (mm. maalaamista), mutta yritän olla ottamatta paineita, ja pelkästään iloita niistä, jotka on jo saatu tehtyä.:) Katsotaan, kuinka hyvin osaan tätä ohjenuoraa noudattaa.;)

Takapihan liljat alkoivat viimein kukkia, ja tuoksu on niin huumaava, että sen haistaa varmaan kymmenien metrien päästä! Sisälle näitä haisuleita en voisi ottaa, mutta ulkona ne ovat ihan omiaan. Voisin kuvitella, että tulevaisuudessa liljoja pihassamme on paljon nykyistä enemmän. Etupihan kukkapenkin liljat eivät vielä ole kukassa, koska etupiha on pohjoisen puolella.


 

Jottei totuus unohtuisi, niin laitetaanpa yksi kuva todellisuudesta,
eli liljojen ahdingosta!Ensimmäisen työpäivän paras juttu oli ehkä se, että uusi työparini arvioi minut kymmenen vuotta oikeaa ikääni nuoremmaksi. Ihan mahtavaa, että tässä vaiheessa luullaan kolmikymppiseksi.:)

Hyvän yön ja viikonlopun toivotukset!

Taina

2 kommenttia:

  1. Nopeasti se alkaa nousta, kun on päästy perustuksista ylös. Pitääpä tulla katsomaan taas livenä. Ja kyllä sä ihan 30+:sta menet minunkin mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa käymään milloin vaan!:) Kiitos vain ikäarviosta, mutta katsos, kun vieras luulee reilusti oikeaa ikää nuoremmaksi (tässä vaiheessa vuosia), niin se tuntuu jotenkin kauhean imartelevalta.:P

      Poista