maanantai 4. elokuuta 2014

Musta terassi ja täysi rähinä päällä


Myöhäisillan terveiset työmaalta!:) Täällä kotona on painettu hommia koko kulunut viikko apinan raivolla kesähuoneen eteen. Harmittaa vähän, että päästiin aloittamaan näin myöhään, mutta ei voi mitään. Nyt yritetään kuitenkin saada nopeasti valmista. Piha on ihan hyrskyn myrskyn. Yläpihalle on ajettu sora-autolla ja silleen... Rajaamalla saa onneksi jätettyä epämääräisyydet kuvien ulkopuolelle, mutta pientä realityä on tuolla lopussa luvassa.;)

Viikonlopun hommiin kuului kesähuoneen puutavaroiden käsittely suoja-aineilla. Hieman epämiellyttävä yllätys minulle oli, ettei kesähuoneen puupintoja saa käsitellä molemmin puolin peittävällä maalilla. Jouduin siis maalikaupoilla tekemään pikaisen päätöksen, ja valitsin mahdollisimman valkoiseksi sävytetyn saunasuoja sisämaalaukseen. En ole kuultoaineiden ystävä, tykkään peittävästä pinnasta enemmän. No, rakentaminen on aina kompromisseja... Läheskään niin paljoa en ehtinyt viikonlopussa tekemään, kuin olisin halunnut. Sen verran kuitenkin, että runkotolpat ja kattoparrut ovat valmiina huomista varten. Pensseli kutsuu taas aamulla, ja tällä kertaa valkoista pintaa saavat katto- ja ulkoverhoilupaneelit.


Muiden hommien ohessa terassin väritystä on muutettu kulahtaneesta ruskeasta mustaksi. Kolme käsittelykertaa se vaatii, jotta terassi oikeasti näyttää mustalta. Vaikea sanoa, kuinka käytännöllinen musta terassi on, mutta ulkonäkö miellyttää kyllä kovasti. Jos musta osoittautuu ihan liian hankalaksi, niin ehkä värin vaihtaminen esim. harmaaksi onnistuu myöhemmin?Yksi osa terassia on vielä käsittelemättä. Se odottaa ikkunoiden lähtöä kesähuoneeseen. Kun kaikki terassin tavarat on kasattu yhteen läjään, niin  takaterassilla näyttää juuri nyt suurin piirtein tältä kuin alakuvassa.


Terassikalusteet jostain reilun 15 vuoden takaa...Eihäm uskois!;)


Lopuksi vielä kurkkaus terassilta kesähuoneen suuntaan.Sinne se nousee!:) Sitten sitä realityä.


Todellakin. Ilta-aurinko paistaa kesähuoneeseen.;)


Mukavaa uutta viikkoa!:)
Taina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti