torstai 7. elokuuta 2014

Loman viimeinen pähkinänkuoressa


Sinne se taas humpsahti. Kaksi kuukautta ilman ikäviä aamuherätyksiä ja toisaalta monia kivoja juttuja, joista jäi näkyvä jälki. Omassa työssä kun on just se ikävä puoli, että työn jälkeä ei näe konkreettisesti...

Aamulla sain valkoisia ruusuja mieheltäni synttäripäiväni iloksi. Kyllä se jo tietää, mitä pitää ostaa.;) Kiitos myös tätä kautta kaikista onnitteluista, joita olen saanut hirmuisen määrän!Kävin töissä tekemässä muuttoa. Hyvin tarkeni, eikä ahdistanut ajatus töistä ollenkaan, vaan innoissani olen uutta lukuvuotta aloittamassa. Täytyy myöntää, että aina uudet oppilaat saadessani minuakin jännittää, vaikka tiedän, että kyllä se siitä taas lähtee...
Uimassa olemme käyneet kokonaista kaksi kertaa koko kesänä. Hyvä, jos kehtaa edes tunnustaa. Niinpä kaappasin juniorin autoon iltapäivällä ja ajoimme Vääksyyn uimaan. Se ranta vaan on niin mahtava! Kyllä uinnin jälkeen oli ihana olo, ei yhtään liian kuuma. Voi, kun vielä ehtisi uida monta kertaa ennen syksyn tuloa!

Sitten kun saisi vielä tämän meidän rytmin käännettyä ja pääsisi nukkumaan ihmisten aikaan.;)

Taina

2 kommenttia:

  1. Onnea synttärisankarille - ja iso kimppu virtuaaliruusuja! Loma on selvästi tehnyt tehtävänsä kun arjen alkaminen ei ahdista ;) Meillä uimassa on käyty viimeisen kuukauden aikana lähes joka päivä. Keksittiin iltauinnit. Niiden jälkeen on paljon raikkaampi mennä nukkumaan. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos Anu!:) Voi, kun mä olen niin valikoiva noiden uintipaikkojen suhteen.:( Olisi kiva käydä iltauinnilla, ja oikeasti. Kymijärven lähin uintipaikka olisi noin puolen kilometrin päässä. Iltauinti on ihan parasta! Ihanaa viikonloppua Anu!:)

    VastaaPoista