lauantai 16. elokuuta 2014

TunnelmointiaNäin jokin aika sitten Peltotien päässä-blogin Päivin ihanat kennovalot terassilla. Sattumalta Päivi postasikin valoista tarkemmin juuri tänään. Voitte käydä lukemassa ja ihastelemassa kuvia täältä. Koska Ikean reissu on antanut odotuttaa itseään, piti löytää valot jostain lähempää. Paperiset lyhdyt löytyivätkin edullisesti Tigerista. Tämän illan viimeinen tehtävä oli ripustella lyhdyt terassille. Huomatkaa hauskat varjot katossa!
Tigerissa lyhtyjä oli aniliininpunaisena, turkoosina ja vihreänä. Aika kiva tulisi laittamalla vaikka kaikkia kolmea väriä sekaisin.:)

Vaikka huomisia rippijuhlia tuskin juhlitaan pimeän tuloon saakka, niin luulen, että lyhdyt näyttävät hauskalle ja tuovat tunnelmaa terassille ilman valoakin. Ja onhan sitä juhlien jälkeistä elämääkin.:)

Taina


6 kommenttia:

 1. Hauskat lyhdyt! Oikein ihanaa päivää koko perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitod Kati!:) Juhlat menivät hienosti ja siitä jäi mukavat muistot. Nyt kerätään voimia...;)

   Poista
 2. Tuollaiset lyhdyt tekevät kivasti juhlatunnelmaa. Meillä on ollut muutamana vuonna terassilla vastaavat lyhdyt tytön kesäsynttäreiden koristeina ihan ilman valoakin ja minusta näyttävät tosi kivoilta. Mukavaa alkavaa viikkoa ja juhlista palautumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Anu!:) Oli tosiaan ihanat juhlia, mutta nyt olen aivan rätiipoikki, joten palautumistoivotukset ovat tosiaan paikallaan. Mukavaa viikkoa sinulle! :)

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää teidän palloset : ) Kyllä noilla mukavasti saa tunnelmaa aikaan. Mietin tässä, että kuinka pitkälle syksyyn uskaltaisi pitää omat pallot terassilla? Eivät näytä kovista tuulista ja sateista piittaavan, joten ehkä pidän paikoillaan pakkasen tuloon saakka : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös Päivi, olen antanut noiden paperipallojenkin olla ulkona lauantaista asti, eivätkä näytä menneen miksikään. Ovathan ne toki katoksen alla, mutta eilenkin oli niin vihmovaa sadetta, että varmasti lyhdyt saivat oman osansa. Eilen illalla tosin nostin ne alimmat ja reunimmaiset sisälle, kun tuuli niin hurjasti, että pelkäsin valojen karkaavan taivaan tuuliin. Ylimpiin olisin tarvinnut tikapuut, joten ne saivat olla paikoillaan, ja tuollahan ne näyttävät liehuvan.:D Varmasti siis ne teidän pallot voi hyvinkin pitää vielä kauan aikaa ulkona!:)

   Poista